kusztyk Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Witam najpierw zapodam fotke: http://img205.imageshack.us/my.php?image=img1737hc0.jpg Panowe co to moze byc? Czy to wlos? Jak to mozliwe zeby sie dostal tam? Czy pixele wypalone? Wyczyscic tego nie mozna. Widac tylko to na bialym tle ale na ciemniejszych tez ale mnie widoczne jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turok8 Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Jak na martwe piksele to za bardzo regularny kształt. Imo włos ale nie mam pojęcia jak mógł się tam dostać ;00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 (edytowane) wlos hmm mozliwe, chinczyki moze sie spieszyly, mogl sie dostac podczas procesu produkcji miedzy miedzy elementy matrycy, hmmm w sumie wada fabryczna gw powinno podlegac rozumiem ze kupiles laptopa a to cos juz tam bylo? Edytowane 23 Marca 2008 przez maciek2107 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusztyk Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 Nie ja kupilem w wakacje nie bylo takiego czegos... A gwar to nie wiem czy znajde :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...