Skocz do zawartości
CKM18

Abit Ip35 I Dźwięk 5.1 ( Jaki Zestaw 5.1 Kupić Do 500zł Amplituner Z Radiem I Głośniki)

Rekomendowane odpowiedzi

jak wyżej posiadam płytę główną Abit IP35 i chcę do niej podłączyć zestaw Kody lub jakiś inny : http://www.ceneo.pl/152820

żeby mieć dzwięk 5.1 w filmach itp - jaki kabel muszę kupić i jak to będzie grało ???

Edytowane przez CKM18

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

YogiCK - widzę że masz takie samo mobo jak ja więc zapytam jaka może być przyczyna że np w słuchawkach 1 strona gra głośniej a druga ciszej ??? i co mógłbyś polecić z zestawów 5.1 amplituner z radiem do 500zł ???

ps mówimy o takim kabelku :

http://www.allegro.pl/item329474356_kabel_...5m_nowy_fv.html

Edytowane przez CKM18

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amplituner + głosniki do 500 zł to chyba jakieś używki z allegro + kolumny typu bum-bum ;)

Za tyle nic konkretnego nie dostaniesz luknij na geniusy 5.1 na lolegro 5000 czy 5005 + do tego jakieś radio z wyjściam liniowym

To coś od Kody to pic na wode fotomontarz hehe, a ten wzmacniacz ciężko nazwać amplitunerem

Co do słuchawek to zobacz inne jak będzie to samo to coś z kartą nie tak / sterownikami.

Edytowane przez Nerevar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nerevar - z głośnikami się narazie wstrzymam bo to droższa impreza jednak,

teraz też 1 głośnik gra mi ciszej sterowniki instalowałem oryginalne z płyty . kurde przy głośnikach jest w porządku, chyba słuchawki padły :-(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi