ModdingKing Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2008 Bardzo ładnie i schludnie zrobione ! Bierzcie przykład młodzi modderzy z zachowania czystości w budzie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xisio Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2008 Bardzo ładnie i schludnie zrobione ! Bierzcie przykład młodzi modderzy z zachowania czystości w budzie ! hehe :) obecnie zbieram sie na modyfikacje już mam zakupione trochę zabawek asus rampage II + GTZ + nbmax do tego muszę rozebrać na części znowu budę i przerobić mocowanie pod nowe dyski (kupiłem koszyl lian li na 4hdd) bo wywaliłem ssd i wsadzam 4x velociraptory w raid0. mam zakupione jeszcze nowe wentyle nanoxia zielono czarne, ek holdery do reza i bede testować mały rez oc lab na dcc bo kupiłem w promocji wiec zobaczę czy by nie założyć go razem z dużym. tak samo muszę zeszlifować mojego qx9770 bo czapka nie równa i temp wysokie i na każdym rdzeniu inne. wiec pewnie przed grudniem update będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tth_style Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 (edytowane) Napisałbyś jakich użyłeś farb i jak malowałeś? :) // I napisz proszę, jak wieją te Nanoxie :) Edytowane 21 Listopada 2008 przez tth_style Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastekk Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 czemu zmieniłeś ssd na raptory? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...