Kel Thuzad Am Rei Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 Od niedawna mam na swoim laptopie viste. Nie mogę znaleźć w systemie niczego odpowiedzialnego za jej działanie. W XP wystarczyło wejść w mój komputer i tam ją widziało jako urządzenie do obrazowania i dało się wchodząc tam pstrykać fotki. Czy jest w viście taka opcja, ewentualnie czy znacie jakiś program który by umożliwiał robienie zdjęć i zapisywanie ich do jakiegoś folderu, a nie zastępowanie poprzedniego następnym? Zależy mi na prostym programie, nie potrzebuje wrzucać tego do internetu, chcę tylko normalnie robić zdjęcia, tak aby następne nie zastępowało poprzedniego tylko szło do innego pliku. Aha, żadnego oprogramowania z laptopem nie dostałem - jedynie sterowniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 a na stronie producenta nie ma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...