mostasz Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 witam, mam problem z xp, a mianowicie po włożeniu karty creative xfi extreme audio (sterowników do xfi nie instalowałem, wsadziłem tylko i odpaliłem windows bo koledze nie chciało jej wykryć, integry nie wyłączałem w biosie) i odpaleniu windowsa, jak xfi było już wyjęte, dźwięk jest dwukrotnie przyspieszony - jak winamp coś odtwarza to sekundy zmieniają się dwa razy szybciej - odtworzenie 2 minutowej mp3 zajmuje 1 minutę - dźwięki systemowe też są dwukrotnie przyspieszone - zmiana przyspieszenia sprzętowego w windows, odinstalowanie sterowników nic nie daje, odinstalowanie sterownika w trybie awaryjnym też nic nie daje - dxdiag nie wykrywa żadnych problemów - nigdzie nie ma konfliktów - próbowałem też wyłączyć dźwięk w biosie, odpalić system, włączyć dźwięk w biosie i odpalić system i też to nic nie dało - problem głupi ale jest i wkórza nieprzeciętnie dźwięk zintegrowany na płycie dfi infinity nf4 ultra II m2 (realtec alc 850), głośniki stereo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...