hzAAAA Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Mam pytanie czy taka oto p.główna: GIGABYTE GA-P31-DS3L wystarczy pod PC: -8800gt -2gb ram ddr2 -c2d E2160 --> podkręcany będzie ogolnie chodzi mi zeby to byla plyta jedna z tanszych ale jesli by cos bylo z nia nie tak, to do 300zl mysle ze jak dacie jakies propozycje to dam rade kupic:D z gory dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwor Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 spokojnie. do 300 zł msi neo2 fir Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hzAAAA Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 (edytowane) Ale ta moja ktora podalem wyżej moze byc? Jest jakis wiekszy sens dawania 100zl wiecej za p.glowna? jak Pc i tak będzie działał i tak:D.. Takie moje zdanie bo sie wogole nieznam na p.glownych. Edytowane 25 Marca 2008 przez hzAAAA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Powiem Ci tak... sam stoję przed wyborem płyty do takiego samego zestawu... I na dzień dzisiejszy moim faworytem jest MSI Neo3 P35 -F za 250zł... Więcej poczytasz tu: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...26&st=3210# i niżej w tym temacie... Może ktoś wypowie się co do tej płytki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xantype Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 wyzej wymienione modele to dobry wybor, do tego moza dolozyc jeszcze Asus P5K Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaRsEn Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 Ja mialem MSI P965 Neo-F i bylem strasznie z niej nie zadowolony, OC nedzne i co chwila cos sie wiechalo - byla 3 razy na gwarancji i nie potrafili sobie z tym poradzic - zmienilem na EVGA 680i SLI i wszystko smiga idealnie...wiec mowiac szczerze do MSI jakos nie mam przekonania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 Nie porównuj jakiejś MSI Pniewiadomoco do P35... Neo3... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...