janekwisniewskipadl Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 (edytowane) Witam jako ze szukam ostatnio ramu, najlepszy jest promosik ktory ciezko bardzo dostac. Wyslalem na allegro z 50 maili. Jeden allegrowicz mnie szczegolnie zaciekawil, odpisal najszybciej i do tej pory mam z nim znakomity kontakt. Od razu zreflektowal na moja prosbe, zadzwonil do hurtowni, zaltwil cale zamowienie promoskow :D poprosilem zeby wystawil dla nas z forum aukcje i wuala: http://engi.pl/kingston-2-gb-dual10242-kvr...2gb-p-9623.html Ja juz zamowilem 2x1 ;) na allegro sie pojawia za chwile ;) P.S. Do modkow, wiem ze jest topik ale chcialem poinformowac wszystkich forumowiczow zeby mogli sobie zamowic :). Edytowane 25 Marca 2008 przez crash_zero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 na alledrogo zaszalał, ze aż go zawiesili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Tak, jest bardzo zly ze go osmieszyli. Oskarzenie to niby multikonto.. Smieszne. Jak mu nie wierzycie to uwierzcie mi. Pojutrze bede mial ramki wiec sie pochwale i bedziecie mogli zamawiac. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIRU$ Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 http://allegro.pl/item333094590_4x1gb_ddr2...5_kingston.html Na Promos'ach http://allegro.pl/item333094590_4x1gb_ddr2...5_kingston.html Na Promos'ach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 LoL jakie zdjecia, lepiej wogole nie dawac niz taka jakosc co nic nie widac. Pamieci 140 zl omg.. chce wiecej bo to aukcja, nigdzie nie ma napisane ze sa kretliwe tylko ze przechodzi testy na 800mhz ( i co z tego? ).. moze sie do [gluteus maximus] kreca i chce je sprzedac :D.. imho uzywane za > 140zl? Chyba warto juz za taka kase co innego kupic.. w tym sklepie co ja dalem bedzie 114zl za to samo. Na gwarancji. Tak czy siak poczekajmy jak dostane, machne testy i bedzie sie myslec co dalej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIRU$ Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 (edytowane) Faktycznie drogo 140 pln i to za 4 gb. A w tym engi.pl to jest gwarancja na oc bo jakoś nie widzę i zapewnienia że są na 100 na promosie. A na tej aukcji widać o na jedej z fotek plus na oznaczeniu z opakowania. Ok, nieważne i tak kicha bo drogo chce jak za 4 gb. A najlepsze promosy i tak siedziały w corsair rew, 7,1 Edytowane 26 Marca 2008 przez VIRU$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Ehh to odradzasz? Bo ja juz nie wiem ;\ komus tam promosy lataly 1000mhz cl4 2.25 jakos tak.. i kilka osob to potwierdzilo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIRU$ Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Ryzyk Fizyk, ja miałem klika kompletów promosów i latały różnie, oc jak totolotek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 To co teraz najlepsze jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 LoL jakie zdjecia, lepiej wogole nie dawac niz taka jakosc co nic nie widac. Pamieci 140 zl omg.. chce wiecej bo to aukcja, nigdzie nie ma napisane ze sa kretliwe tylko ze przechodzi testy na 800mhz ( i co z tego? ).. moze sie do [gluteus maximus] kreca i chce je sprzedac :D.. imho uzywane za > 140zl? Chyba warto juz za taka kase co innego kupic.. w tym sklepie co ja dalem bedzie 114zl za to samo. Na gwarancji. Tak czy siak poczekajmy jak dostane, machne testy i bedzie sie myslec co dalej :) A o co tak szczerze Tobie chodzi, z fotek widzę, ze to Promosy, wiec w czym problem. Miło jakbyś zauważył, ze to 4 a nie 2 GB. Gwarancji kretliwosci nikt nie da, juz o tym pisaliśmy, jak chcesz pewne 1000MHz to kładx na stół 250-300zł i mozemy pogadać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 To co teraz najlepsze jest?Od zawsze D9GMH/GKX... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 (edytowane) Z kości obecnie produkowanych - powerchip :) Tzn. tanich i dobrych... bo d9 biją wszystko :wink: Co do promosa... Promos wypuścił parę "boskich" steppingów - 1200 5-5-5-15 2.25v / 1040 4-4-4-12 2.25v itp. nie było większych problemem dla G.skilli PK, HK miały droższy steping - b.dobrze latały przy obniżonym tras i trp. ale już nie osiągały 1200 na cl5... Ale później było gorzej i przestały się kręcić i w końcu poszedł w ruch powerchip :) Z każdej dostawy inaczej się kręciły... a w value to totalnie loteria. Ogólnie te value promosy są różne :rolleyes: Edytowane 26 Marca 2008 przez Xtreme Addict Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Svende nie czepiaj sie bo to Ty mnie na gg podbudowales ze promos jest bardzo dobry. Dobra, nie mam kasy zeby wydawac duzo na ram. Wiec co obecnie byscie brali najtanszego dobrze sie krecacego? Skoro nie mam juz szans na dobrego promosa 1000 cl4 :( Z tego co widze ze 2x2 np kingston elpida 1040 robia wiec podobnie jak 4x1. Wcale gorsze oc nie jest. Wiec powiedzmy panowie ze bylbym zainteresowany 2x2gb do 250zl. Co mi dacie na tace? :) Lanc chcialbym soebie kupic 2x2 d9.. ale to wyjdzie ~400zl. A widzisz za zwykle zaplace 250. Te 150 wole wpakowac np w cos innego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Nie kombinuj juz tyle stary, tylko lykaj te ramy http://proline.pl/shop.php?prodid=KINGMAX+DDR2+1GB+106 , 1200Mhz zrobia na 99%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Mialem sprzedalem nierobily. Ledwo 1000 nawet na 2.3 chodzily.. zreszta nie bylem odosobnionym przypadkiem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Nie ma 2x2GB D9GMH ;] Tylko w opcji 2x1GB, albo 4x1GB, ale wtedy o/c mocno zależne od mobo i od samych pamięci. Zresztą... Ja się nie znam, XA się słuchaj ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 Wiec co brac do 250? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...