mateo1977 Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Nigdy nie miałem netu przez operatora sieci komórkowej tak więc nie dziwcie się, że pytam o proste sprawy. Laptopa uruchomiłem, później aplikacja dołączona wraz z kartą/modemem wpisałem pin i niby wszystko działa. Tyle tylko, że strona otwiera się jakieś 3-5min gogle w 1min. Zasięg oznaczony jest na max 5kresek ale jest również literka E chyba oznacza (EDGE). W jaki sposób mogę sprawdzić zasięg 3g lub gprs?? co moge zrobić by coś poprawić?? zaznacze że mam modem Option GlobeTrotter 3G+. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolan Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 mialem przez chwile stycznosc z netem przez telefonie komorkowa i musze powiedziec ze poki nie uzywa sie ego w miejscu gdzie dziala 3G to tragedia ze wszstkim ping wysoki transfery wolne takze nie dziw sie ze tak wolno strony otwiera.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...