Norak Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Witam , mam problem z restartami komputera , wyłącza sie np podczas grania , nie działa nawet odznaczenie automatycznego restartu. Mam Viste 32 bity . początkowo myslalem , że jest to problem ze starforce protection poniewaz pojawial sie komunikat ze program nie kombatybilny z Widowsem ale ściągnąłem nowe uaktualnienie , komunikatu nie ma a problem restartu pozostał. 1.Pojawia się taki komunikat po restarcie Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.0.6000.2.0.0.768.3 Locale ID: 1045 Additional information about the problem: BCCode: 116 BCP1: 85824008 BCP2: 8BD57CA0 BCP3: C0000001 BCP4: 00000003 OS Version: 6_0_6000 Service Pack: 0_0 Product: 768_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\Mini032508-01.dmp C:\Users\Norbert\AppData\Local\Temp\WER-87142-0.sysdata.xml C:\Users\Norbert\AppData\Local\Temp\WER99ED.tmp.version.txt 2.Po użyciu Debbuging tools for Windows , mam taki komunikat http://i28.tinypic.com/inu53n.jpg I teraz pytanie , o co chodzi z tym idgkmd32.sys , co mam z tym zrobić? Dzięki za pomoc , P.S napisałem pw do pewnego uzytkownika forum ale on jest nieaktywny od 22 marca więc zalozylem nowy temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki48 Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 A co to za komputer? Wrozek tu nie ma. Jakies tam rozwiazanie znalazlem ale nie wiem czy wlasciwe bo nie wiem co to za sprzet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norak Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 (edytowane) A co to za komputer? Wrozek tu nie ma. Jakies tam rozwiazanie znalazlem ale nie wiem czy wlasciwe bo nie wiem co to za sprzet.Starałem sie dokladnie opisac problem :wink: No więc Acer Aspire 5633 WLMI Intel Core 2 Duo processor T5500 Intel Media Accelerator 950 dysk 120 gb hdd 2 gb DDR Vista 32 bity Edytowane 25 Marca 2008 przez Norak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki48 Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Tak myslalem, sprobuj tego moze cos pomoze, http://www.runscanner.net/files/sys/igdkmd...dkmd32.sys.aspx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norak Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Tak myslalem, sprobuj tego moze cos pomoze, http://www.runscanner.net/files/sys/igdkmd...dkmd32.sys.aspxowszem , pare plikow naprawilo , bledow jest mase wykrylo tyle , usunelo 15 bo do reszty trzeba miec pelna wersje http://i27.tinypic.com/ykt4j.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki48 Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 (edytowane) nie o to chodzilo zebys rejestr skanowal, musisz poszukac dokladnie tego pliku, nizej jest link do pliku niestety chyba platny dostep, nei chce mi sie sprawdzac. Instalowales moze SP1? Po drugie poszukaj na stronie intela lub acera tego pliku sterownika, przeinstaluj stery grafiki. Tak czy owak moze byc problem bo to przeciez ACER Edytowane 25 Marca 2008 przez marecki48 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norak Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 (edytowane) nie o to chodzilo zebys rejestr skanowal, musisz poszukac dokladnie tego pliku, nizej jest link do pliku niestety chyba platny dostep, nei chce mi sie sprawdzac. Instalowales moze SP1? Po drugie poszukaj na stronie intela lub acera tego pliku sterownika, przeinstaluj stery grafiki. Tak czy owak moze byc problem bo to przeciez ACER Nie instalowałem SP1 , przeszukam dzis acera i intela , jutro napisze czy pomogło , dzięki W błędach sprawdzilem , nie ma tego pliku teraz , moze usunal blad z tymi 15. Edytowane 25 Marca 2008 przez Norak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...