7xfd Posted March 25, 2008 Report post Posted March 25, 2008 (edited) Czesc :) Ostatnio duzo zastanawialem sie nad kupnem obodowy i znalazlem obodowe wsam raz dla mnie, mianowicie Cooler Master Centurio RC-590 I mam taki problem znalazlem dwie aukcje na alledrogo (ta sama obódowa) jedna drozsza o 100zł http://www.allegro.pl/item334129695_cooler...1_gp.html#photo od drugiej http://www.allegro.pl/item332880233__coole...rny_.html#photo (a ta stowa przydala by sie do planowanego wc :-P ) i niewiem co jest grane z poczatku pomyslem ze to pomylka i ze trzeba czym predzej brac zanim sie zczaja ale, toche poszukalem i znalazlem tez w sklepie, (innym niz z alledrogo) tez o stofke tansza wiec teraz juz niewiem co jest grane, moze pomylka a moze to jakas biedniejsza wersja, i dlatego o 100zł tansza (ale az o 1/3 ceny?? :blink: ) Chcialem wiedziec co wy otym myslicie, a moze jest cos o czym nieweiem?? :blink: Edit: zauwazylem jedno, w tej tanszej aukcji pod kodem producenta i gwarancja jest ukryty tekst ktory ukazuje sie dopiero po zaznaczenu prawym przyciskiem i przejechaniu go jest to jakis kod:A OBUCOLAXT0055 Pozdrawiam Edited March 25, 2008 by 7xfd Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
lukasp Posted March 25, 2008 Report post Posted March 25, 2008 HiCopy to sprawdzony kontrachent. Kilka razy u nich juz kupowalem i cena zawsze byla taka jak na aukcji, a w przypadku RC-590 to rewelacja. W sklepach netowych widzialem rozrzut od 233 do 399zł. Takze sam sobie odpowiedz, jak dla mnie cena 203zł za ta bude jest calkiem realna Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
7xfd Posted March 26, 2008 Report post Posted March 26, 2008 (edited) Czesc dzieki za odpowiedz. :lol: A tak wogule co wy myslicie o tej obudowie, myslalem o umiszczeniu w niej wc tak ze na gorze wywierce jeszcze jedno miejsce na wentyl i wsadze tam chlodnice 3x120mm\3x140mm(jak sie zmiesci) z tylu 1x120mm Thermaltake CL-W0002 tak zeby zabieraly powietrze z obodowy a te wentyle po bokach obodowy zeby wciagaly.I mam pytanie czy to sie sprawdzi??znaczy czy bedzie wydajne?? Pozdrawiam. :wink: Edited March 26, 2008 by 7xfd Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
svende Posted March 26, 2008 Report post Posted March 26, 2008 obódowa, stofke, wogole, dzienkiZanim kupisz obudowę zainwestuj w słownik ortograficzny. :angry: Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
7xfd Posted March 26, 2008 Report post Posted March 26, 2008 (edited) Niom juz poprawilem. :) dzeki za odpowiedz i pouczenie. :lol: A i temat nadal aktualny co myslicie o wydajnosci tego co napisalem powyzej.?? Edited March 26, 2008 by 7xfd Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
BENITO Posted March 26, 2008 Report post Posted March 26, 2008 Chyba jeszcze nie za bardzo, zapominasz o polskich znakach. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...