romek Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Firma Listan Poland jest postrzegana w polskim biznesie komputerowym jako solidny partner dla największych przedsiębiorstw IT, lecz dla przeciętnego użytkownika komputera bardziej rozpoznawalne są marki jakie produkuje. Przygotowaliśmy dla Was, jako pierwsi z branży, wywiad z przedstawicielami firmy Listan Poland, oddziału międzynarodowej firmy Listan. Dowiecie się z niego czym firma się zajmuje i jakie produkty można spotkać w ofercie. Zapraszamy.Pełna treść wywiadu, naciśnij tu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tolokan_PL Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 (edytowane) Wybaczcie, ale nie mogłem się powstrzymać. Pani z marketingu Listana jest bardzo...po prostu jest bardzo. BTW: thx za fajne wywiady! Szkoda tylko, że ci przedstawieciele jakoś tak skromnie i jednozdaniowo odpowiadają. Tylko w jednym pytaniu pokusili się o rozwinięcie. Acha. I pod obrazkiem ze zdjęciem miłej pani jest napisane: "Zapraszamy do najnowszej recenzji na łamach naszego portalu." Czy nie powinno być "(..) najnowszego artykułu"? Edytowane 26 Marca 2008 przez Tolokan_PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Moze mam cos z oczami, albo z przegladarka, ale gdzie Ty w tym wywiadzie masz zdjecie jakiejs pani? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Pokazcie mi jakiegos screena, bo albo ta pani jest marki be quiet!, albo u mnie jest cos naprawde nie tak, albo zescie sie zapatrzyli na wywiad z Galaxy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Na głównej stronie Purepc masz ;). Jeszcze przed wejsciem do samego arta. I nie róbmy już ołte. Wywiad średnie raczej ale ważne ze jest :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Dobra, juz znalazlem :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Sztywno odpowiadali tak od niechcenia. Koleś z Galaxy dużo ciekawiej wszystko mówił. I w sumie to nic ciekawego nie bylo, tylko wymienianie co możemy sobie kupić. No, ale wazne, ze cos sie dzieje, czekam na kolejne wywiady ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...