Memphis Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Porzyczyłem koledze wina XP. Jego nei trzeba aktywować, ani nic (chyba), w każdym razie, włączasz i działa ;). Ale on sie coś naczytał, i ściagnął cracka aktywującego. Odpalił, i teraz mu sioe system nie ładuje, tylko ma "blad aktywacji systemu". Nie wiecie, jak go ożywić, bez formata ? Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 trzeba zapwne podmienic pliczek odpowiedzialny za aktywacje :P polecam przejrzenie www.centrumxp.pl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memphis Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Już wiem, to jest wersja korporacyjna. Nie znasz może nazwy pliku odpowiedzialnego za aktywację ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Już wiem, to jest wersja korporacyjna. Nie znasz może nazwy pliku odpowiedzialnego za aktywację ? :) poszukaj troche :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 poprostu w koncu dac se skojoj z MS i przerzucic sie na inny OS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memphis Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 To dobra rada. Ja "wdrażam" aktualnie Linuxa. Tyle, że to mój kolega ma praoblem i prosił mnei o pomoc, więc od razu pomyślałem o forum ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...