Skocz do zawartości
SlaveBlade

Nokia N-Gage- kolejna kiche czy zajeboza??

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem dlaczego oceniacie tak zle ta konsole. Cena jest atrakcyjna, gry calkiem fajne i emulator segi genesis r0x. Wystarczy kupic karte wieksza z 256mb i mozna grac we flashbacka, alladyna itp. Atrakcyja jest rowniez radio, mp3 i oczywiscie telefon, który uwazam za dodatek do tego sprzetu a nie podstawowa funkcje. Osobiscie zastanawiam sie nad zakupem tej konsoli (taniej niz GBA wyjdzie). Wersja QD nie przemawia do mnie ze wzgledu na brak radia i mp3.

Sawicki od kiedy konsole sa dla 7-8 latkow?  8O

Granica wieku uzytkownika zasiadajacego przed szklanym ekranem caly czas sie obniza.Nie tylko coraz mlodsi siadaja przed pecetami i konsolami ale tez rodzice niekiedy bezmyslnie kupuja im telefony komorkowe.Chociaz moze to ostatnie to tylko domena tych ktorzy maja gruby portfel.[/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SZAJS - nieprzypomina to telefonu zabardzo, pozatym nokia od roku schodzi na psy, tlyko podniecają ludzi dzwonkami polifonicznymi i kolorowymi wygaszczami, tak na marginesie to wole mieć już czarnobialy wyswietlacz ale mam pewność ze mi sie nierozwali na słoncu i ze cokolwiek przy ostrym swietle odczytam, pozatym trwalosc nokii chyba skonczyłą sie z modelem 5510, siemens i motorola rzadza, pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sawicki podaj mi prosze na podstawie jakich analiz piszesz to. Bardzo mnie to interesuje naprawde.  

Radek-GiereQ to jest konsola a nie telefon przeciez :>  Telefon jest dodatkiem tylko.

Przemol bracie widze co sie dzieje dookola.Alkohol,narkotyki,sex i gry komputerowe/konsolowe staja sie domena coraz mlodszych przedstawicieli naszego spoleczenstwa.Dzieciaki albo dostaja sie przed ekran gdyz rodzice wlacza im jakas gierke lub graja z rodzenstwem ewentualnie wybiora sie do podobnego wiekiem znajomego.Sam kiedys gralem z 8-9 letnia siostrzenica w cadillacs&dinosaurs,DRAKANA,Alldyna.Potem sie dowiedzialem ze mala ogladala takie horrory ktorych ja nie widzialem:Pbedac starszym o wiele wiele lat.Ogolnie do mlodych trafia coraz wiecej multimedialnej papki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sawicki: Wiesz to jest tak ze albo sie lubi gry albo nie. Ja gram juz ponad 22 lata na roznych sprzetach. Nie widze zwiazku miedzy alkoholem dragami sexem i grami jakos. Przecietny wiek gracza to przeciez ponad 30lat. W naszym kraju moze nie jest to tak odczuwalne ale w japoni czy w usa coraz wiecej starszych osob siega po gry komputerowe. Mam sporo kolezanke ktore maja blisko 40 lat i katuja namietnie bust a move 4 na roznych konsolach.

Co do n-gage to kupie za pare dni i podziele sie wrazeniami jak sie na tym gra w Alladyna:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi