Sawicki Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Nie wiem dlaczego oceniacie tak zle ta konsole. Cena jest atrakcyjna, gry calkiem fajne i emulator segi genesis r0x. Wystarczy kupic karte wieksza z 256mb i mozna grac we flashbacka, alladyna itp. Atrakcyja jest rowniez radio, mp3 i oczywiscie telefon, który uwazam za dodatek do tego sprzetu a nie podstawowa funkcje. Osobiscie zastanawiam sie nad zakupem tej konsoli (taniej niz GBA wyjdzie). Wersja QD nie przemawia do mnie ze wzgledu na brak radia i mp3. Sawicki od kiedy konsole sa dla 7-8 latkow? 8O Granica wieku uzytkownika zasiadajacego przed szklanym ekranem caly czas sie obniza.Nie tylko coraz mlodsi siadaja przed pecetami i konsolami ale tez rodzice niekiedy bezmyslnie kupuja im telefony komorkowe.Chociaz moze to ostatnie to tylko domena tych ktorzy maja gruby portfel.[/b] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek-GiereQ Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 SZAJS - nieprzypomina to telefonu zabardzo, pozatym nokia od roku schodzi na psy, tlyko podniecają ludzi dzwonkami polifonicznymi i kolorowymi wygaszczami, tak na marginesie to wole mieć już czarnobialy wyswietlacz ale mam pewność ze mi sie nierozwali na słoncu i ze cokolwiek przy ostrym swietle odczytam, pozatym trwalosc nokii chyba skonczyłą sie z modelem 5510, siemens i motorola rzadza, pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Sawicki podaj mi prosze na podstawie jakich analiz piszesz to. Bardzo mnie to interesuje naprawde. Radek-GiereQ to jest konsola a nie telefon przeciez :> Telefon jest dodatkiem tylko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sawicki Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Sawicki podaj mi prosze na podstawie jakich analiz piszesz to. Bardzo mnie to interesuje naprawde. Radek-GiereQ to jest konsola a nie telefon przeciez :> Telefon jest dodatkiem tylko. Przemol bracie widze co sie dzieje dookola.Alkohol,narkotyki,sex i gry komputerowe/konsolowe staja sie domena coraz mlodszych przedstawicieli naszego spoleczenstwa.Dzieciaki albo dostaja sie przed ekran gdyz rodzice wlacza im jakas gierke lub graja z rodzenstwem ewentualnie wybiora sie do podobnego wiekiem znajomego.Sam kiedys gralem z 8-9 letnia siostrzenica w cadillacs&dinosaurs,DRAKANA,Alldyna.Potem sie dowiedzialem ze mala ogladala takie horrory ktorych ja nie widzialem:Pbedac starszym o wiele wiele lat.Ogolnie do mlodych trafia coraz wiecej multimedialnej papki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Sawicki: Wiesz to jest tak ze albo sie lubi gry albo nie. Ja gram juz ponad 22 lata na roznych sprzetach. Nie widze zwiazku miedzy alkoholem dragami sexem i grami jakos. Przecietny wiek gracza to przeciez ponad 30lat. W naszym kraju moze nie jest to tak odczuwalne ale w japoni czy w usa coraz wiecej starszych osob siega po gry komputerowe. Mam sporo kolezanke ktore maja blisko 40 lat i katuja namietnie bust a move 4 na roznych konsolach. Co do n-gage to kupie za pare dni i podziele sie wrazeniami jak sie na tym gra w Alladyna:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...