Lysyn Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Bede mial niedlugo grafike z wyjściem HDMI a ze w monitorze mam wejscie HDMI poprzebny mi bedzie kabel jak w temacie. Kolega elektronik powiedzial mi ze to bez znaczenia jaki kabel kupie za 20 czy 200 zl i tak bedzie taki sam efekt bo jest to przesył cyfrowy. Czy mial racje? Wystarczy jakis kabel za 20 zl czy raczej musi byc jakis firmowy? I ew jaki polecacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Pierwszy lepszy kabel o jakosci wystarczającej zeby sie nie rozleciał przed podłączeniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 (edytowane) Czyli bez znaczenia czy kupie jak to mowisz pierwszy lepszy kabel czy jakis ze złoconymim końcówkami i filtrami ferrytowymi? Edytowane 26 Marca 2008 przez Lysyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Pierwszy lepszy kabel o jakosci wystarczającej zeby sie nie rozleciał przed podłączeniem.Teoretyk czy praktyk. Moje namacalne doświadczenia z niedrogim przewodem są takie, że TV często gęsto lubił wyświetlić Signal Loss lub Out of Range. Zmiana przewodu na bardziejszy, i wszystkie cuda znikły... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 jak z spdif - moze nie najtanszy ale tani wystarczy - nie ma co przeplacac - to dobre dla audiofili dawac sie nabijac w butelke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...