Bulizzor Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 (edytowane) Czesc Zainstalowalem sobie FEARa no i problem jest taki, że nie pogram nawet chwilkę jak następuje zwiecha obrazu i pojawia się na ekranie mnóstwo czerwonych poziomych kresek. Dźwiek w tle slychac ale obraz sie nie rusza. Potem tez i dzwiek sie zacina. Nie bardzo wiem o co kaman. Karta jest kręcona, lecz na crysisie nie miała problemów wiec wykluczam za duzy oc. Update na feara do wersji 1.07 dałem. Jak sądzicie co może być przyczyną? Raz udało mi sie zminimalizować okno gry podczas zwiechy i na ekranie pojawił sie komunikat o błędzie coś o sterowniku nv oraz by zrestartować kompa. :mur: Edytowane 26 Marca 2008 przez Bulizzor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Czesc Zainstalowalem sobie FEARa no i problem jest taki, że nie pogram nawet chwilkę jak następuje zwiecha obrazu i pojawia się na ekranie mnóstwo czerwonych poziomych kresek. Dźwiek w tle slychac ale obraz sie nie rusza. Potem tez i dzwiek sie zacina. Nie bardzo wiem o co kaman. Karta jest kręcona, lecz na crysisie nie miała problemów wiec wykluczam za duzy oc. Update na feara do wersji 1.07 dałem. Jak sądzicie co może być przyczyną? Raz udało mi sie zminimalizować okno gry podczas zwiechy i na ekranie pojawił sie komunikat o błędzie coś o sterowniku nv oraz by zrestartować kompa. :mur: A sprawdzałeś na niepodkręconym sprzecie ? Z tego co pamiętam FEAR był w moim przypadku lepszym testerem stablinosci systemu po OC niż Ortos ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulizzor Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 nie sprawdzalem ;) myslalem ze jak crysis idzie to i z f.e.a.r.em komp se da rade :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...