Dev-o Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 folie zeby mozna bylo druknac i wstawiac do rzutnika nie wiem w jakich sklepach tego szukac, RTV AGD? moze gdzies w MediaMarkcie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 KLIK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Ja kupowałem w dobrym punkcie papierniczym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 jeśli jest to zabieg jednorazowy to najtaniej będzie pójść z pendrakiem do punktu ksero, większość z nich drukuje też z kompa.. i oni tam mają folie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Pamiętaj tylko, że do laserowych i atramentowych stosuje się inne folie. Jak użyjesz złej w laserówce to może być nieciekawie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...