tomek123 Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Siema Skladam od paru dni komputer ,a ze nie jestem "hakier" to dopiero teraz wpadlem w necie na to ze XP 32 bity nie wykryje mi 4Gb ramu -800Mhz GSkill) ktore mialem zamiar kupic tylko 3,25 :mur: :mur: Czy wobec tego nie wydajniejsze bedzie 2Gb Gskill 1066Mhz ? Komp bedzie do gier i niewiem ktore rozwiazanie jest lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Do gier - więcej ramu lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek123 Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Do gier - więcej ramu lepiejok,ale jak zamontuje 4Gb ramu 800setek w XP32bit to bedzie on normalnie chodzil w dualu i napewno utnie te 750Mb a nie wiecej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 2x tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek123 Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 2x takOk dzieki wielkie za odpowiedzi. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 (edytowane) Zalezne wykrywanie ramu jest tez od plyty od 2.7 do 3.5GB :) z tego co widze masz Gigabyte wiec powinno widziec 3.5GB :) Edytowane 2 Kwietnia 2008 przez Ns5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 (edytowane) jak nie lubisz visty zainstaluj win xp x64, bardzo fajny system, zanim zakupiłem vistę długo z niego korzystałem, bardzo stabilny i wydajny, praktycznie żadnych problemów jeśli chodzi o sterowniki Edytowane 3 Kwietnia 2008 przez ptys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...