ImKingOfLineage2 Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Witam ściągnąłem plik Jumper(film)(Jumper.2008.DVDrip.ENG.XViD.Widescreen.AC3) ale nie mogę go odtworzyć poprzez SubEdita Error :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: F;/Jumper.2008.DVDrip.ENG.XViD.Widescreen.AC3.avi Nie można odtworzyć pliku ten format nie jest obsługiwany Wiem że brakuje mi kodeków ale nie wiem co to za format anie jakie kodeki ściągnąć Ps jestem nowy na forum więc nie wiem czy taki temat istnir=eje a potrzebuje szybkiej odpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Hm, może to okazja żeby iść do kina lub kupić dvd? Nie no, to juz przechodzi ludzkie pojęcie. [mod wannabe] Radziłbym przeczytać regulamin przed postowaniem na forum... [/mod wannabe] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ImKingOfLineage2 Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 ja byłe w kinie kolega chce :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 To strzel mu sponsoring Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...