ferenchy Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Witam, podpowiedzcie mi ;p Wróciłem do domu i chciałem włączyć komputer, ale ten w żaden sposób nie reaguje, dosłownie nic. Prąd jest, kabel ok. Myślałem, że to albo włącznik, albo zasilacz. Na płycie głównej (Abit AB9) nie świecą się diody sygnalizujące pobór prądu więc to chyba zasilacz. Zastanawia mnie teraz jak to się mogło stać bo kilka godzin wcześniej komputer bezproblemowo chodził, aż go wyłączyłem. Czy można jakoś w domowych warunkach sprawdzić, czy to zasilacz i czy inne podzespoły ocalały? Moja konfiguracja: Procesor: E4300 MoBo: Abit AB9 Grafika: Galaxy 7900GS 1.4 Pamięci: 2G Kingston Dysk: 320GB WD DVD: Samsung SH-S182M 18x DVD +/-RW Lightscribe Oem black Zasilacz: HuntKey HK-350AP 450W Wydawało mi się, że na taki sprzęt ten zasilacz jest ok, i dotychczas działał bezproblemowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omgwtf Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Odpal go na sucho. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemoniada Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 Na sucho to nie wolno !!! musi być coś podłączone np dysk twardy zeby byl jakis opór prądowy ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...