Skocz do zawartości
kobus

co zrobic z 3510

Rekomendowane odpowiedzi

mam ten telefonik i polifonia jest naaprawde zaje....tylko gdziesz czyalem ze mozna zrobic z niej 3580 czy cos takiego. a tak wogole mam zamiar kupic nowy telefon. mam 300zeta no i chce sprzedac 3510. tylko ile za niego dostqne telefon jest z wrzesnia 2002 malo uzywany:) a i czy jesli bede chcial wymienic telefon (abonament) po 2 latach to bedzie potrzebny im ten telefon czy wymieniają bez zwłocznie czy sie ma ten tel. czy nie??? :o :P thx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chciałbyś przedawać nokie 3510 to dostaniesz spokojnie za nia minimum 400zł. Gdybyś postarał się sprzedać ją za 600zł +300zł twoich to mam narazie 900. pozycz od kogoś jeszcze 300 lub 400zł i masz piekną Nokie 7650. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niezamaco :)

Ja z taką gotówką jaką ty masz kupiłbym sobie:

a)Nokia8310

b)Siemens SL45i

c)Nokia6310i

d)Nokia 6510 (ze względu na funkcje e. portfela)

A gdybyś wycisnął te 300zł od kogoś to kupiłbym

a)Nokia 7650

b)Nokia 9210 (zdarzają się takie w cenie Nokii 7650)

c)Nokia 3510i

d)(od biedy) SE t681 (SE - sony ericsson)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak wymieniasz telefon po 2 latach, to poprostu idziesz do salonu firmowego i wybierasz aparat i koniec , NIE ZDAJE SIĘ STAREGO APARATU. W Erze już trzy razy wymieniałem aparat, zazwyczaj było tak że mogłem kupić aparat do 1500 zł netto za 1 zł a powyżej 1500 zł za 20% wartości, ale najlepiej zadzwonić na infolinie i wszystkiego sie dowiesz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A gdybyś wycisnął te 300zł od kogoś to kupiłbym  

(..)

c)Nokia 3510i

to by bylo chyba niezle wyjscie...

:lol:

Wybacz, ale ten telefonik ma chyba z 2x więcej funkcji (oprócz kolorowego wyświetlacza) od swojej starszej wersji 3510. No i 3510i wytrzymuje 312godz. Bez ciągłego dzwonienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam telefon w PLUSIE wiec jak ktos wie co zz tą wymianą aparatu chodzi to dajcie znac

to jest proste, ich nie obchodzi twoj aparat, ich obchodzi to ze placisz abonament caly czas

, wiec tego telefonu nie bedziesz na 100%potrzebowal wystarczy ze abnament bedizesz placil, juz 3 telefony wymienialem :) pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[..]

c)Nokia 3510i

tak, tak, ale tylko od biedy bo t68i to takie gowno jednorazowe co sie rozpada od trzymania w rece, i w ogole do 3510i to nie ma nawet co porownywac

:lol: LOL :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chciałbyś przedawać nokie 3510 to dostaniesz spokojnie za nia minimum 400zł. Gdybyś postarał się sprzedać ją za 600zł +300zł twoich to mam narazie 900. pozycz od kogoś jeszcze 300 lub 400zł i masz piekną Nokie 7650. :)

Ceny z kosmosu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

stary rozwiazanie jak bajka [; ale musisz sie starac tak drogo telefon sprzedac ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[..]

c)Nokia 3510i

tak, tak, ale tylko od biedy bo t68i to takie gowno jednorazowe co sie rozpada od trzymania w rece, i w ogole do 3510i to nie ma nawet co porownywac

:lol: LOL :lol:

To zależy jaką firme uznajesz za dobrą - przedstawiłęm swoje poglądy a ty skrytykowałeś śmiechem. Bez obrazy, ale nienaśmiewa siez czyiś poglądów bo to świadczy o twojej kulturze osobistej przem.

Masz jakąś propozycje? Podaj ją, ale niewyśmiewaj się z cudzej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cos ty sie tak na te firmy uwzial.

mowimy o nokii 3510i i eryku t68i - konkretnych modelach.

wystarczy metryczki porownac zeby wiedziec ktory jest ciekawsza propozycja. dla mnie t68i.

Bo wiem, że jesteś zagorzałem fanem eryków i chodźby Ci pokazano Nokie która jest pod każdym względem lepsza od tego ericssona to i tak wolałbyś ericssona prawda?

Dlatego mówie, że to zależy kto lubi daną firme i jaki ma gust bo można toczyć wojny (gwizdne :D) na temat co lepsze a co gorsze tylko po co? Niema to sensu bo doniczego nieprowadzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bzdura. jesli mialbym srodki, to wybralbym telefon lepszy. a co do firm, to ze nie lubie nokii ma swoje uzasadnienie, ale pomimo to nie bede toczyl dyskusji ktora firma lepsza.

mogiem za to sie zastanowic nad konkretnymi modelami - to sie da porownac.

EOT.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lepiej niepytaj bo są niestety na forum, które niepotrafią docenić czyjegoś zdania na temat danej rzeczy i jedni będą się kłocić, że nokia jest lepsza inni że eryk, a jak znajdą się jeszcze jacyś maniacy motoroli to niema o czym gadać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lepiej niepytaj bo są niestety na forum, które niepotrafią docenić czyjegoś zdania na temat danej rzeczy i jedni będą się kłocić, że nokia jest lepsza inni że eryk, a jak znajdą się jeszcze jacyś maniacy motoroli to niema o czym gadać.

jak to szlo ??? aha juz wiem... "tylko winny sie tlumaczy"

a poza tym - wedlug tej zlotej mysli najlepiej zamknac to forum. gratuluje pomyslu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eh... niestety pshem, ale niestety należysz do tych któży wyśmiejwajasie z czyiś poglądów, a ja wole siedzieć cicho bo jak ktoś coś napisze to i tak od kogoś dostanie opiepsz "za to ze zyje i ma inny pogląd niz ten ktoś by chciał". Wybacz póki co tego typu pytania na tym forum powodóją ogólne zamieszanie i kłótnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No comment...

Powiem tyle - ktoś chce wypowiedzieć sie na dany temat ale odrazu dostaje opiepsz za to ze zyje. Jeśli Tobie odpowiada to moge ci codziennie uprzykszać zycie i robić wszystko zebyś był gnojony i mieszany z błotem.

Ale zadam Ci podstawowe pytanie: czy Tobie da coś, ze będziesz się kłócił ? Opróćz tego że w oczach ludzi będziesz wyglądał na buntonika, a twój przyszły pracodawca jak będze miał doczynienia z osobą nadpobudliwą będzie mu się nasówałą tylko jedna myśl, żeby Cię wywalić?

Czy aby niejest głupie ta wieczna kłótnia ?

Jeśli chcesz, zeby było normalnie "to niech kazdy posprząta wokół siebie, a bedzie czyściej", czyli niech kazdy niebędzie sobie dogryzał a będzie to forum napewno spokojniejsze i będzie chciało się pisać.

A, ze mnie nielubisz to nieznaczy, ze musisz to tak okazywać, bo ja popychadełkiem nie jestem i proszę te chamskie odzywki zostawić dla siebie!!!! :x :x 8O 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi