kobus Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 mam ten telefonik i polifonia jest naaprawde zaje....tylko gdziesz czyalem ze mozna zrobic z niej 3580 czy cos takiego. a tak wogole mam zamiar kupic nowy telefon. mam 300zeta no i chce sprzedac 3510. tylko ile za niego dostqne telefon jest z wrzesnia 2002 malo uzywany:) a i czy jesli bede chcial wymienic telefon (abonament) po 2 latach to bedzie potrzebny im ten telefon czy wymieniają bez zwłocznie czy sie ma ten tel. czy nie??? :o :P thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Jeśli chciałbyś przedawać nokie 3510 to dostaniesz spokojnie za nia minimum 400zł. Gdybyś postarał się sprzedać ją za 600zł +300zł twoich to mam narazie 900. pozycz od kogoś jeszcze 300 lub 400zł i masz piekną Nokie 7650. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 hmmm pomysle nad tym napewno dzieks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Niezamaco :) Ja z taką gotówką jaką ty masz kupiłbym sobie: a)Nokia8310 b)Siemens SL45i c)Nokia6310i d)Nokia 6510 (ze względu na funkcje e. portfela) A gdybyś wycisnął te 300zł od kogoś to kupiłbym a)Nokia 7650 b)Nokia 9210 (zdarzają się takie w cenie Nokii 7650) c)Nokia 3510i d)(od biedy) SE t681 (SE - sony ericsson) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek@oo Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Niezamaco :) A gdybyś wycisnął te 300zł od kogoś to kupiłbym (..) c)Nokia 3510i to by bylo chyba niezle wyjscie... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 no tak jak kupie 3510i to nie byde mial aparatu czyli lepiej dozbierac wiecej i miec wbudowany i zajebisty 4096 wysw.kolorow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 eeee... Odnoszę wrażenie że jak zmieniasz telefonik po 2 latach to jest im potrzebny telefonik który od nich kupiłeś... najprawdopodobniej będzie jeszcze musiał posiadać simlocka... No ale ja nic nie mówie na pewno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Jak wymieniasz telefon po 2 latach, to poprostu idziesz do salonu firmowego i wybierasz aparat i koniec , NIE ZDAJE SIĘ STAREGO APARATU. W Erze już trzy razy wymieniałem aparat, zazwyczaj było tak że mogłem kupić aparat do 1500 zł netto za 1 zł a powyżej 1500 zł za 20% wartości, ale najlepiej zadzwonić na infolinie i wszystkiego sie dowiesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Niezamaco :) A gdybyś wycisnął te 300zł od kogoś to kupiłbym (..) c)Nokia 3510i to by bylo chyba niezle wyjscie... :lol: Wybacz, ale ten telefonik ma chyba z 2x więcej funkcji (oprócz kolorowego wyświetlacza) od swojej starszej wersji 3510. No i 3510i wytrzymuje 312godz. Bez ciągłego dzwonienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 ja mam telefon w PLUSIE wiec jak ktos wie co zz tą wymianą aparatu chodzi to dajcie znac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 A robiłeś z nią test na wytrzymałość?? :lol: Motorolka wytrzymuje rzut przez cały pokój i teraz działa lepiej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 ja mam telefon w PLUSIE wiec jak ktos wie co zz tą wymianą aparatu chodzi to dajcie znacto jest proste, ich nie obchodzi twoj aparat, ich obchodzi to ze placisz abonament caly czas , wiec tego telefonu nie bedziesz na 100%potrzebowal wystarczy ze abnament bedizesz placil, juz 3 telefony wymienialem :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Niezamaco :) [..] c)Nokia 3510i d)(od biedy) SE t681 (SE - sony ericsson) tak, tak, ale tylko od biedy bo t68i to takie gowno jednorazowe co sie rozpada od trzymania w rece, i w ogole do 3510i to nie ma nawet co porownywac :lol: LOL :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 A robiłeś z nią test na wytrzymałość?? :lol: Motorolka wytrzymuje rzut przez cały pokój i teraz działa lepiej :lol: To moze sobie kompem tak rzuc ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 ołjeee ok zrobie wymiane:) a tego chyba spyle jak bydzie okazja i bede mial przyplyw pieniedzy:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Jeśli chciałbyś przedawać nokie 3510 to dostaniesz spokojnie za nia minimum 400zł. Gdybyś postarał się sprzedać ją za 600zł +300zł twoich to mam narazie 900. pozycz od kogoś jeszcze 300 lub 400zł i masz piekną Nokie 7650. :)Ceny z kosmosu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Jeśli chciałbyś przedawać nokie 3510 to dostaniesz spokojnie za nia minimum 400zł. Gdybyś postarał się sprzedać ją za 600zł +300zł twoich to mam narazie 900. pozycz od kogoś jeszcze 300 lub 400zł i masz piekną Nokie 7650. :)stary rozwiazanie jak bajka [; ale musisz sie starac tak drogo telefon sprzedac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Niezamaco :) [..] c)Nokia 3510i d)(od biedy) SE t681 (SE - sony ericsson) tak, tak, ale tylko od biedy bo t68i to takie gowno jednorazowe co sie rozpada od trzymania w rece, i w ogole do 3510i to nie ma nawet co porownywac :lol: LOL :lol: To zależy jaką firme uznajesz za dobrą - przedstawiłęm swoje poglądy a ty skrytykowałeś śmiechem. Bez obrazy, ale nienaśmiewa siez czyiś poglądów bo to świadczy o twojej kulturze osobistej przem. Masz jakąś propozycje? Podaj ją, ale niewyśmiewaj się z cudzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 cos ty sie tak na te firmy uwzial. mowimy o nokii 3510i i eryku t68i - konkretnych modelach. wystarczy metryczki porownac zeby wiedziec ktory jest ciekawsza propozycja. dla mnie t68i. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 cos ty sie tak na te firmy uwzial. mowimy o nokii 3510i i eryku t68i - konkretnych modelach. wystarczy metryczki porownac zeby wiedziec ktory jest ciekawsza propozycja. dla mnie t68i. Bo wiem, że jesteś zagorzałem fanem eryków i chodźby Ci pokazano Nokie która jest pod każdym względem lepsza od tego ericssona to i tak wolałbyś ericssona prawda? Dlatego mówie, że to zależy kto lubi daną firme i jaki ma gust bo można toczyć wojny (gwizdne :D) na temat co lepsze a co gorsze tylko po co? Niema to sensu bo doniczego nieprowadzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 bzdura. jesli mialbym srodki, to wybralbym telefon lepszy. a co do firm, to ze nie lubie nokii ma swoje uzasadnienie, ale pomimo to nie bede toczyl dyskusji ktora firma lepsza. mogiem za to sie zastanowic nad konkretnymi modelami - to sie da porownac. EOT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 a ja na to ktory według was z telefonow z kolorowymi wyśw. jest najlepszy?? a czy jest taki z mp3 i kolorowy wysw.??? a no i ''M jak Budyń'' :D ziomale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 lepiej niepytaj bo są niestety na forum, które niepotrafią docenić czyjegoś zdania na temat danej rzeczy i jedni będą się kłocić, że nokia jest lepsza inni że eryk, a jak znajdą się jeszcze jacyś maniacy motoroli to niema o czym gadać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 lepiej niepytaj bo są niestety na forum, które niepotrafią docenić czyjegoś zdania na temat danej rzeczy i jedni będą się kłocić, że nokia jest lepsza inni że eryk, a jak znajdą się jeszcze jacyś maniacy motoroli to niema o czym gadać. jak to szlo ??? aha juz wiem... "tylko winny sie tlumaczy" a poza tym - wedlug tej zlotej mysli najlepiej zamknac to forum. gratuluje pomyslu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Eh... niestety pshem, ale niestety należysz do tych któży wyśmiejwajasie z czyiś poglądów, a ja wole siedzieć cicho bo jak ktoś coś napisze to i tak od kogoś dostanie opiepsz "za to ze zyje i ma inny pogląd niz ten ktoś by chciał". Wybacz póki co tego typu pytania na tym forum powodóją ogólne zamieszanie i kłótnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 to siedz cicho - wlasnie to chcialem uslyszec eot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 No comment... Powiem tyle - ktoś chce wypowiedzieć sie na dany temat ale odrazu dostaje opiepsz za to ze zyje. Jeśli Tobie odpowiada to moge ci codziennie uprzykszać zycie i robić wszystko zebyś był gnojony i mieszany z błotem. Ale zadam Ci podstawowe pytanie: czy Tobie da coś, ze będziesz się kłócił ? Opróćz tego że w oczach ludzi będziesz wyglądał na buntonika, a twój przyszły pracodawca jak będze miał doczynienia z osobą nadpobudliwą będzie mu się nasówałą tylko jedna myśl, żeby Cię wywalić? Czy aby niejest głupie ta wieczna kłótnia ? Jeśli chcesz, zeby było normalnie "to niech kazdy posprząta wokół siebie, a bedzie czyściej", czyli niech kazdy niebędzie sobie dogryzał a będzie to forum napewno spokojniejsze i będzie chciało się pisać. A, ze mnie nielubisz to nieznaczy, ze musisz to tak okazywać, bo ja popychadełkiem nie jestem i proszę te chamskie odzywki zostawić dla siebie!!!! :x :x 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Ej ej ej jak chcecie się klucić to idźcie na priva bo polowa tematu to OT... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Ja mam całkiem pokojowe zamiary. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...