DanielOko Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 TrueWay jest darmową grą 3D MMOG (Massive Multiplayer Online Game), symulatorem bycia hakerem - dobrym lub złym, autorstwa polskiej grupy informatycznej Hakerzy.NET. Wymagania zalecane: Procesor Pentium III 800mhz 512MB Ram Karta Graficzna z 64MB pamięci i obsługą GLSL 10MB wolnego miejsca na dysku twardym System operacyjny Microsoft Widnows 9x/ME/NT/2000/2003/XP/Vista Dostęp do internetu z prędkością 128kbps Więcej na: http://www.trueway.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 Jestem pewien, że grałem w prawie identyczną grę. Nie pamiętam tytułu, ale wiem, że była stara. Po tym screenie wydaje mi się, że to tylko odświeżona wersja tego. Mam rację? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABI-FOX Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 Po zarejestrowaniu nie mogę sie zalogować, bo uważa że błędny login lub hasło :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 Po zarejestrowaniu nie mogę sie zalogować, bo uważa że błędny login lub hasło :| jesteś hakerem zaje* komuś konto :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABI-FOX Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 esteś hakerem zaje* komuś konto icon_lol.gif Komu miałem zaje* konto, jak to było moje :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Komu miałem zaje* konto, jak to było moje :|Właśnie musisz komuś zabrać konto by grać! W końcu to symulator hakera :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenix777 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Jestem pewien, że grałem w prawie identyczną grę. Nie pamiętam tytułu, ale wiem, że była stara. Po tym screenie wydaje mi się, że to tylko odświeżona wersja tego. Mam rację?Na Amigę była podobna gra. :rolleyes: Sprawdzę tą grę dopiero jak będę miał więcej RAMu. :lol2: Właśnie musisz komuś zabrać konto by grać! W końcu to symulator hakera :) Ciekawie... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Jeśli chodzi o tą grę to możę był to: UPLINK?? Z ciekawości ściągnę i zobaczę jak to rozwiązali :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...