floro5 Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 (edytowane) Chciałbym kupić pamięć do laptopa Lenovo N200. Obecnie jest w nim zamontowana pamięć 2x512MB DDR2 667MHz, docelowo chcę kupić 2x2GB DDR2 667MHz. Prosiłbym o pomoc przy wyborze pamięci, ponieważ nie wiem które będą optymalnym rozwiązaniem do mojego laptopa :unsure: . Znalazłem kilka ofert na allegro: Kingston Goodram A-Data Proszę o opinie na temat powyższych pamięci. Z góry dziękuję za pomoc. Edytowane 27 Marca 2008 przez floro5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 nie bedziesz ich krecic wiec bierz najtansze 667MHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floro5 Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 (edytowane) Skoro najtańsze to znalazłem jeszcze coś takiego na allegro: Buffalo AEneon Transcend Tylko wydaje mi się, że chyba lepiej dopłacić te parę złotych i mieć markowe pamięci, bo nazwy tych powyższych kości pierwszy raz słyszę i nie wiem co to za wynalazek... Edytowane 27 Marca 2008 przez floro5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 nie bedziesz ich krecic wiec bierz najtansze 667MHz W 100% popieram, ja bym brał najtańsze pamięci, każda będzie praktycznie tak samo działać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 Tylko wydaje mi się, że chyba lepiej dopłacić te parę złotych i mieć markowe pamięci, bo nazwy tych powyższych kości pierwszy raz słyszę i nie wiem co to za wynalazek...To, że nie są popularne w Polsce nie oznacza, że wymienione przez Ciebie marki to no-name`y. Pokusiłbym sie nawet o stwierdzenie, że Transcend, Buffalo czy Aeneon są to marki zdecydowanie bardziej rozpoznawalne niż Goodram czy A-Data. Reasumując bierz najtańsze dostępne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...