czolo7 Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 Witam Otoz zakupilem plytke Evga 780i SLI i denerwuje mnie wiartaczek na NB (strasznie wyje, a bez niego temp sa kosmiczne :blink: ) Dlatego moje pytanie brzmi jaki blok na NB + to cos pod NB mozecie mi polecic i gdzei go kupic lub ewentualnie czy by sie ktos podjal wykonania go :) Z gory thx za pomoc B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 spód miedziany 3mm płaski + wyfrezowany kanał w plexi moze byc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwisu Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 http://ekwaterblocks.com/shop/product_info...products_id=239 sadze ze za okolo 200 kilka zloty cooling.pl ci to sciagnie :) zdaje sie ze chlodzi tylko chipset. co to za jednostka obok chipsetu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 mostek pcie 2.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 Dzieki za pomoc. Wlasnie zauwazylem, ze dodali to dzis do oferty coolinga :) http://www.cooling.pl/ek-water-blocks-eknb...ukt,550710.html temat mozna zamknac B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Można inaczej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celin Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 odbiegając od tematu, fajne ma to chłodzenie na ramy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...