Dj. Gargamel Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Tak sobie niechcacy zajrzlaem na napiecua w mb no mam klopot +12 = 12,66 LOL +5 = 4,86 +3,3 = 3,4 domyslam sie ze do slabo czy da sie cos z nim zrobic zasilacz duzo przezyl przypadkowe zwarcia podlaczenia odwrotnie zasilania czy weglug was to rozwiaze moj problem http://www.allegro.pl/show_item.php?item=11495784 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jaro_ Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Napięcia masz w normie więc nie wiem po co chcesz wymieniać zasiłkę !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 wydawalo mi sie ze przekorczenie napiecia o 5% nie jest wskazane a zwisow rzeczywiscie nie mam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 A ja mam pytanie co do tego zasilacza http://tola.allegro.pl/photos/oryginal/11/1149/114957/11495784 Bardzo tani jest i ma dwa fany :) .Czy ktosma taki?Jak się spisuje?Proszę o wyniki napięcia przy obciążeniu i w normal :) Dzięki UPDATE: To ten z allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=11495784 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Ktoś coś mi ostatnio na forum móił że to szit :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_s Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 A ja mam pytanie co do tego zasilacza http://tola.allegro.pl/photos/oryginal/11/1149/114957/11495784 Bardzo tani jest i ma dwa fany :) .Czy ktosma taki?Jak się spisuje?Proszę o wyniki napięcia przy obciążeniu i w normal :) Dzięki UPDATE: To ten z allegrohttp://www.allegro.pl/show_item.php?item=11495784 Ja mam ten zasilacz. Napięcia całkiem niezłe: idle: 12 = 11,95 5 = 5,18 3,3 = 3,33 w full load(cpu burn): 12 = 12,31 5 = 5,05 3,3 = 3,32 W poruwnaniu do mojego wcześnieszego codeszajsa, jest bardzo dobrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 NO ładnie ładnie, pomyśle nad jego zakupem. Aha jeszcze jedno, a głośny jest ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_s Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 heh przy moich innych wentylach w kompie jest niesłyszalny.... Troszkę głośniejszy od tamtego codegena. Wentyle chodzą na pełnych obrotach i dzięki grilom nie jest tak źle(mniejszy opór niż przy krarce). I jeszcze jedno jest chłodniutki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Kurna moze ja se sprawie? :? Tylko nie chcę być zawiedziony więc niech ktoś jeszcze coś napisze o tej zasiłce :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord SZUM Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 nie wiem ile jest w idle, bo caly czas mam na kompie ud odpalone, ale w full load mam takie napiecia: 3.3 - 3.26 i to sie nie zmienia od chwili jak kupilem zasilke 5 - 4.919 12 - 11.9 to sie troszeczke waha o 0.1 w gore/w dol czasem zasilacz to q-tec 400w dualfan gold sprzet ten co w podpisie. jesli chodzi o minusy tej zasilki to z pewnoscia nie nalezy ona do cichych, przynajmniej jak dla mnie :(, takze odpada spanie przy wlaczonym kompie :( co do wnetrza to duze trafo, full elektroniki, niestety ma male radiatorki na trystorach, chyba pasywne pfc, ale nie dam glowy looknijcie sobie na stronke q-teca. ja jestem zadowolony z niej. pozdros Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roth Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Ja pier***e. Wczesniej nie zwracalem uwagi ale juz mnie to powoli denerwuje!!! OPCJA SZKUKAJ!!! Bylo o tych Q-TECach z tydzien temu walkowane. Wczesniej tez. Glosne jak cholera. Kup chiefteca i po sprawie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Kurna moze ja se sprawie? :? Tylko nie chcę być zawiedziony więc niech ktoś jeszcze coś napisze o tej zasiłce :) Za taką cenę kuoć jak widać niezły zasilacz to chyba dobry wybór :) Gdybym nie musiał kupować ubudowy od razu z zasilaczem.. (wciąz zbieram kase bo musi być dobra) pewnie kupił bym tę zasiłke choc mzoe pokusił sie na chiefteca.. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Ja pier***e. Wczesniej nie zwracalem uwagi ale juz mnie to powoli denerwuje!!! OPCJA SZKUKAJ!!! Bylo o tych Q-TECach z tydzien temu walkowane. Wczesniej tez. Glosne jak cholera. Kup chiefteca i po sprawieWpisz sobie w wyszukiwarce Q-TECach i zobacz ile jest wyników :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...