rock3t Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 Witam mam problem ... Wcześniej już był na forum - http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=259756 z tym, że ja nie moge sobie zrobić tak jak jest tam opisane przez użytkowników forum, czarny ekran po zainstalowaniu sterów i kaplica jedynie co sie uruchamia to tryb awaryjny.... pomóżcie prosze :-| :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 monitor crt czy lcd? sterowniki do wersji 64bitowej? z czym konkretnie nie mozesz sobie poradzic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rock3t Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 Monitor jest CRT, sterowniki 64 bit, po załadowaniu windowsa monitor gaśnie ale komputer nie zawiesza sie, nie wiem co mam przestawić i gdzie bo w viscie jestem zielony :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 Pewnie za wysokie odswieżanie Ci wskakuje i monitor się nie odpala.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 troche dziwne, kazdy monitor wyswietli obraz w 60Hz odinstaluj w awaryjnym sterownik monitora i karty graficznej, vista powinna zaktualizowac odpowiednie sterowniki sama Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rock3t Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 Dzięki za chęci. Wygląda na to że najnowsze sterowniki wcale nie są dla mnie najlepszym rozwiązaniem. Zainstalowałem sterowniki które miałem dołączone do graficznej i odpaliło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 mam dokladnie ten sam problem. tyle ze mnie nie urzadza zainstalowanie starszych sterownikow :) to nie tylko problem gasniecia monitora. sterownik wydaje sie byc w ogole nie zainstalowanym. mimo prawidlowego przebiegu instalacji. to samo bylo na viscie 32bit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rock3t Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 dziwna sprawa ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 gdzieś obiło mi się o uszy, że karta podaje obraz przez svideo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...