Ogór Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 Witam, Dzis zakupiłem węże 10/8 uv, ale mają one wielką wade, są twarde i sie łamią ;/ czy macie jakieś sprawdzone sposoby jak poradzić sobie z tym problemem? Nie chce znów wydawać na węże i kupować 'kota w worku'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 Nic z nimi nie zrobisz... Tak jak w poprzednim temacie wspominałem, najbardziej opłacalnym produktem w tym rozmiarze jest Polix za 1,5zł mb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 tak, ale w UK są niedostępne ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 No to niestety...jedyne wyjście to zakup innych węży. Nie da się "zmiękczyć" tych twoich :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 włóż w ciepła wodę ułóż tak jak maja być i poczekaj aż ostygną może pomoże choć wątpię :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 włóż w ciepła wodę ułóż tak jak maja być i poczekaj aż ostygną może pomoże choć wątpię :-PMiałem kiedyś węże od Kynka...nic im nie pomagało. Wg. mnie niepotrzebny trud sobie zadasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Ja kiedyś robiłem z nudów taki eksperyment -> 1. Wąż do benzyny i oleju 8x1.5, pierwszy lepszy za 1.5zł/metr z motoryzacyjnego ;] 2. Woda z kranu + garnek + kuchnia elektryczna :D = Zupa z węży :lol2: Powiem nawet, że troszke pomogło, miałem nawet fotki z łamliwością przed\po, jednak gdzieś zaginęły w akcji :( Spróbuj Ogór, może coś tam pomoże :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...