blade20 Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 No więc tak. Chodzi o laptop koleżanki (acer5613zwlmi). Ma na nim windowsa xp pro. I na tym lapku miała sterowniki do laptopa swej mamy. No i przysnęła na klawiaturze i gdy się ocknęła powiedziała mi że coś się przez przypadek zainstalowało chyba bo był komunikat o pomyślnym zakończeniu. I że pojawiło się się coś "low cpu" ale czy tak było to nie wiem bo była troche przyspana. NO ale mniejsza. Teraz jak chce włączyć laptopa to wszystko chodzi tylko nic nie widać na ekranie. A ekran sprawny bo wiecie tak świeci ale nie ma obrazu. Cały czarny. Czy wiecie może co z tym zrobić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaron Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 A POST wogule przechodzi (to ten czarny ekran na samym poczatku zaraz po nacisnieciu Power)? "laptop chodzi" to roznie z nim bywa - widac jak laduje sie logo WIn XP na poczatku? Tryb awaryjny? Czy poprostu klikasz POwer ON a laptop tylko diodami swieci i nic dalej? Czy bolo cos kombinowane z Vista transformation pack itp? Pewnie bedzie potrzebna podmiana explorera_ex poprzez expand z plyty startowej XP lub zastosowanie jakiegos Barta/innej Boot cd (najlepiej na jadrze XP - wg mnie) i odinstalowanie sterownikow grafiki (dobrze miec boot cd na jadrze XP). Daj znac co i jak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...