borsuk_1 Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 Jak w temacie, szukam czegoś do 300 pln i na AGP, co polecacie? Zastanawiam się nad Radeonem 2600XT... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=247006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 Sądze że w grach w których nie będziesz włączał AA to HD2600Xt będzie nieco lepszy od konkurencyjnego w tej cenie GF 7600GT, ale po włączeniu AA HD2600Xt lubi dostawać czkawki i wtedy 7600GT wygrywa :) Jestem jednak za HD 2600XT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk_1 Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 AA raczej odpada, poza tym nie jestem maniakiem grania, ale chciałbym od czasu do czasu w coś pograć. Fredek, stawiasz na Radeona? Też w sumie mnie przekonuje. Ktoś ma jeszcze jakieś sugestie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 Tak stawiam na Radeona, w tej cenie wygląda najlepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuch Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 Ktoś ma jeszcze jakieś sugestie? Podaj co masz w kompie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk_1 Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 Barton 2500, Mobacz Gigabyte'a na Vii 600 z 512 ramu i GeForce'a 4 MX 4000 - także bez czarów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuch Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 Nic więcej niż 7300GT Sonic tam nie pakuj bo szkoda kasy szczególnie, że masz 512 Mb Ramu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk_1 Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 RAM też dołożę. Potem planuję zmianę płyty na Abita NF7. Ale procek będzie ograniczał taką grafikę ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 Jak planujesz zmienić pół kompa to radze ci sprzedać te graty i przejść na coś nowocześniejszego. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk_1 Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 No w sumie masz rację. Czyli mówicie, żeby nie kupować HD2600 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuch Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 Nie nie inwestuj w ten zabytek. Sprzedaj i w zależności od środków bierz X2/C2D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oicw Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 Tj sugerują poprzednicy-nie opłaca się pchać w tego staruszka pieniędzy.Przejdź na PCIE i DDR II.Sto razy lepiej na tym wyjdziesz ,niż na takich bezsensownych modernizacjach starej platformy,które i tak nic nie dadzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk_1 Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Nie mam hajsu narazie na nową paczkę, poza tym w notebooka chcę zainwestować. A ten zostawić jako drugi w domu, a chciałbym na nim w cokolwiek nowszego pograć. Nie zależy mi na full detalach, tyko, żeby gra ruszyła. W sumie macie rację - dokładanie ramu i wymiana płyty to nonsens w tym momencie. Więc mówicie, żeby nie wydawać trzech stów na grafę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuch Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Nie. Palit 7300GT Sonic to wszystko co warto pakować do twojego kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk_1 Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Spytam z ciekawości: w co na tym pogram przy średnich lub min detalach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr3k1 Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 7600gt daje rade w crysisie na srednio minimalnych ustawnieniach w 1024*768, tylko nie wiem jak ja będzie ograniczał barton i żeby w coś z nowszych gier pograć musisz mieć przynajmniej 1gb ram. Ogólnie to bym to wszstko sprzedał i kupił coś na 775. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 IMHO zastanów się. Za 512MB DDR1 dostaniuesz 1GB DDR2, za tego Bartona dostaniesz X2, a dpbrą płyte dostaniesz już poniżej 150zł. Zostaje to co chciałbyś wydac na RAM i 150zł na grafe i kupisz 8600GT. Co będzie wydajniejsze i bardziej przyszłościowe?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 dzikidaniel słusznie prawi. Lepiej wejdź w AM2. Może nie będzie to jakiś wielce szybki sprzęt, ale na pewno jest to o wiele lepszy pomysł od modernizacji na Bartonie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk_1 Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Macie rację, to bezsens. Dzięki za pomoc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...