BananZwykly Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 (edytowane) Prosze o przeniesienie tematu Chłodzenie i Modyfikacje > Chłodzenie Konwencjonalne > Co kupić? - chłodzenie konwencjonalne. Przepraszam za pomyłke. Witam, obecnie pod referencyjnym chlodzeniem pentium 3 933 przy obciazeniu osiaga temp nawet do 75 stopni C ( zmierzona SpeedFanem, potwierdzona Everest ). Rozgladalem sie na allegro i znalazlem : Cooler Master SocketA / S370 do 2,8Ghz http://www.allegro.pl/item328490587_cooler...z_od_ss_gw.html Chcialbym sie poradzic czy te chlodzenie bedzie zapewnialo odpowiednia temperature, juz nie podskoczy do 70 ? Oczywiscie mam nadzieje ze jest ciche :) Pozdrawiam. Edytowane 28 Marca 2008 przez BananZwykly Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwok Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 To chłodzenie na pewno ci wystarczy. COOLER MASTER to firma która można polecić wentylatorek będzie lekko szumiał ale da się wytrzymać jakby co możesz dokupić regulator za parę złotych który skręci obroty i będzie cisza jak makiem zasiał :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 Możesz brać cooler mastera, bardzo przystępna cena. Możesz też coś szukać Miedzianego pod socket A ale to już za więcej sianka, p3 będzie kręcony ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BananZwykly Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 Jestem zbyt cienki w uszach zeby krecic. Moja obecna bolaczka jest zadbanie o przeplyw powietrza przez bude plus te chlodzenie. Dzieki za odpowiedzi . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burning Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Jestem zbyt cienki w uszach zeby krecic. Moja obecna bolaczka jest zadbanie o przeplyw powietrza przez bude plus te chlodzenie. Dzieki za odpowiedzi .Arctic Coolin Copper Lite (pod socket A) na Boxowym miałem 52stopnie, po zmienie mam 28 i ciszę :) najlepiej wydane 35zł w moim zyciu (chyba, że kupiłem 'sztukę' i 2 piwa ;) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...