Rikki Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Jak będzie wiadomo to stosowna informacja pewnie się pojawi, nie sądzisz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 6. Jury dokona wyboru prac oraz przyznania nagród i wyróżnień w terminie do 15 maja 2008. Kazdy teraz widzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D154573R Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Hmm, czasem w regulaminie wyniki nie mialy byc ogloszone do 30 kwietnia? Teraz jest 15 maja, ale chyba bylo inaczej. Pewien nie jestem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGREK! Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 no wlasnie tez jakos widzialem ze do 1 maja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGREK! Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 i jak idzie juz cos w tej sprawie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 Aleś niecierpliwy... DZIŚ JEST 14. A NIE 15. MAJA! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Elviso26 Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 już jest... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 Glosowanie trwa do dzis do polnocy, wiec prosimy o jeszcze troche cierpliwosci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D154573R Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 Rozumiem, ze chodzi o jakies wewnetrzne glosowanie a nie otwarte? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 Rozumiem, ze chodzi o jakies wewnetrzne glosowanie a nie otwarte? Tak, wlasnie przeprowadzamy III Wojne Swiatowa w redakcji o to kto wygra ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAR Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 Glosowanie trwa do dzis do polnocy, wiec prosimy o jeszcze troche cierpliwosci ;) Północ minęła, a wyników nadal brak. Czekamy niecierpliwie. :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 (edytowane) 6. Jury dokona wyboru prac oraz przyznania nagród i wyróżnień w terminie do 15 czerwca 2008 :wink: Edytowane 15 Maja 2008 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 Północ minęła, a wyników nadal brak. Czekamy niecierpliwie. :> Radzimy czesciej zagladac na strone glowna ;) Dla leniwych -> http://www.purepc.pl/wyniki_konkursu_zapro...j_tapete_purepc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 moje zdanie: 1 ujdzie w tłumie, choć mam wątpliwosci co do tego ze autor sie napracowal... 2. kapa, czy to ktos w ogole otwieral na duzym panelu w 1920x1200 - dzizys 3. jw, blur zabija oczy, nagradzaliscie pomysly czy tapete ktora bedzie dalo sie wrzucic na pulpit? 4. bardzo ciekawa 5. :| 6. patrz pkt 2 i 3 7. moze byc ogolnie kiepsko, na pulpit nadaje sie tylko pierwsze miejsce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 ogolnie kiepsko, na pulpit nadaje sie tylko pierwsze miejsce... Sa gusta i gusciki, a jak wiemy, o tym sie nie dyskutuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 (edytowane) az mi brak slow. monitor jak zobaczyl strone z tapetami to sie wylaczyl, bo stwierdzil, ze "czegos takiego" to nawet jemu nie wypada wyswietlac w trosce o zycie i zdrowie pixeli. Edytowane 15 Maja 2008 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D154573R Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2008 Ehh... [gluteus maximus] :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAR Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2008 4 nawet spoko, fajny pomysł. Reszta szału nie robi, jak dla mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2008 Sa gusta i gusciki, a jak wiemy, o tym sie nie dyskutuje.Nie no jasne, ja nikogo nie atakuje, tylko mi rece opadly jak zobaczylem wyniki konkursu z tej ogromnej ilosci nadeslanych prac... Czy aby zostac wyroznionym wystarczylo sie podpisac zenskim imieniem vide tapeta z farbkami <zygi>, a dla drugiego, zrobienia dwukolorowego gradientu, wklejenia loga ppc i narysowania tego czegos po prawej stronie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2008 (edytowane) Mnie zastanawia co to arcydzieło: http://galeria.purepc.pl/d/26865-1/Anna+Zy_ko+2.jpg ma wspólnego z tematyką portalu... Zabrakło jeszcze jakiejś pracy z kucykami(noł ofens :P ), jednorożcami i tęczą :lol: O ile 1 i 2 praca ładnie się prezentuję, tak reszta na pulpicie wygląda po prostu koszmarnie. Jeżeli to był najciekawsze pracę, to z taką: http://img508.imageshack.us/my.php?image=idyllagi6.png miejsce w czołówce od ręki ;] Kucyk, tapeta nr 4 podoba Ci się dlatego, że kojarzy się mac os? :D Edytowane 16 Maja 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2008 Mnie zastanawia co to arcydzieło: 2997909[/snapback] Kucyk, tapeta nr 4 podoba Ci się dlatego, że kojarzy się mac os? :D no nie bardzo, a co to jakis plagiacik? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...