erbs Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Witam. Mam możliwość zakupienia w/w panelu LCD (15") za 650 zł. Premiera tego panela odbyła się w marcu 2001r /podaje tą datę, gdyż sprzedawca nie zna dokładnego wieku panelu/. Matryca jest TFT i podobno nie smuży. I teraz moje pytanie: Czy warto :?: Panel ma max jak widać 2 lata - czy przez taki okres czasu mogły pojawić się jakieś zużycia :?: Może ktoś z was ma coś takiego w domu i mógłby wypowiedzieć się na ten temat. Z funkcji jakimi panel dysponuje wnioskuję, że nie jest to byle g****, gdyż posiada OSD, głośniki i mikrofon. Wypowiedzcie się proszę bo okazja jest spora, tylko nie wiem czy warto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Ja bym wzial Poszukaj na goolach cos o tym panelu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 "podobno nie smuży" - technologia LCD w 2001 byla juz na tyle rozwinieta ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Wiesz jak ktoś napisał mi, że czas odpowiedzi jest krótki i monitor nie smuży to chyba należy mu wieżyć, a tak a propos to ten lcd zaraz jak wszedł na rynek kosztował około 2000 marek, więc złom to to raczej nie był. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...