costi Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 I w ogóle są tam jakieś bazy? Baraki itd?Nie ma - a musza byc? Swoja droga, na to i inne pytania jest w stanie odpowiedziec recka na PPC - polecam zerknac ;) Swoja droga, demo na Steamie wazy ok. 3.8 GB - swiat sie konczy normalnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurniczek Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 Witam Czy to jest taka typowa strategia czyli budowa budynkow, jednostke itp. czy moze w kazdej misji jest juz gotowa armia i tylko nia sie steruje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 Nie. Masz "armie" i wykonujesz nią misję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 Gra ktoś jeszcze po multi? Bo zastanawiam się czy kupić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 Prostacka jest ta gra strasznie na multi. Zupelnie nie podobna do dow1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 (edytowane) Potrzebuję pomocy ;) Czy komuś udało się pobrać aktualizację do windows live ? Niestety, za każdym razem wywala mi błąd sieci ... edit Dobra - google nie gryzie ;D Edytowane 2 Lipca 2009 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venat0r Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Prostacka jest ta gra strasznie na multi. Zupelnie nie podobna do dow1 hmm właśnie się zastanawiałem też czy nie nabyć bo w dow1 coś mało graczy się zaczyna robić czasami i na epickie rozgrywki:) po 8 graczy czasem trzeba poczekać kilkanaście minut, ale kiedyś testowałem dow2 i jakoś mnie zniechęcił jedynka jak dla mnie jest o wiele ciekawsza szkoda że tak zrobili 2 część:(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Nie chcę zakładać nowego topicu więc zapytam tutaj. Wydaje mi się, że nie ma, ale może ktoś jakimś cudem wie czy jest demo Dawn of War 2: Retribution? A jeśli nie ma to może ktoś mógłby podzielić się wrażeniami. Gierka zebrała dobre recenzje, w dodatku to samodzielny add-on i cena też w miarę przystępna (do wyrwania na Allegro za jakieś 45-55 złotych), ale wolałbym jeszcze poczytać opinie innych graczy. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Wlaśnie niedawno zakupiłem ją , postaram Ci się coś napisać jutro o niej bądź jak dam rade to dzisiaj wieczorem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 (edytowane) Nie chcę zakładać nowego topicu więc zapytam tutaj. Wydaje mi się, że nie ma, ale może ktoś jakimś cudem wie czy jest demo Dawn of War 2: Retribution? A jeśli nie ma to może ktoś mógłby podzielić się wrażeniami. Gierka zebrała dobre recenzje, w dodatku to samodzielny add-on i cena też w miarę przystępna (do wyrwania na Allegro za jakieś 45-55 złotych), ale wolałbym jeszcze poczytać opinie innych graczy. pozdrawiam Jak dla mnie Retribution trochę ratuje całą serie DOW II, bo masz kampanie (fakt, że taka samą z drobnymi różnicami) dla każdej rasy, więc trochę wydłuża to gameplay dla hardcorowców, którzy muszą przejść wszystko :P Dodatkowo wprowadzili oprócz twojego podstawowego składu możliwość rekrutowania dodatkowych oddziałów tak więc można misje rozegrać w standardowym składzie "4 herosów" albo dodać do nich parę innych jednostek do pomocy. Ponadto możesz sobie przed misją wybrać czy chcesz posłać do walki postacie główne czy zastąpić je ich trochę bardziej elitarnymi od zwykłych żołnierzami. Fabuła jest dość ciekawa i wiele wątków się wyjaśnia nawet tych z DOW I :) Co do oceny to się wstrzymam bo jestem fanem serii i na pewno bym napisał, że jest to najlepszy dodatek do DOW II :) Jak jeszcze coś przeoczyłem to odsyłam do fajnej recenzji: SqbiGaming PozdrO Edytowane 10 Sierpnia 2011 przez twistet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Czyli podsumowując można powiedzieć, że to jednak dobra gierka jest. W takim razie poczekam do pierwszych recenzji Space Marine i zobaczymy, który tytuł z uniwersum WH40K wyląduje na półce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...