Skocz do zawartości
ath

Warhammer 40k: Dawn Of War 2

Rekomendowane odpowiedzi

I w ogóle są tam jakieś bazy? Baraki itd?

Nie ma - a musza byc?

Swoja droga, na to i inne pytania jest w stanie odpowiedziec recka na PPC - polecam zerknac ;)

Swoja droga, demo na Steamie wazy ok. 3.8 GB - swiat sie konczy normalnie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potrzebuję pomocy ;) Czy komuś udało się pobrać aktualizację do windows live ? Niestety, za każdym razem wywala mi błąd sieci ...

edit

Dobra - google nie gryzie ;D

Edytowane przez BLANTMEN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prostacka jest ta gra strasznie na multi. Zupelnie nie podobna do dow1

hmm właśnie się zastanawiałem też czy nie nabyć bo w dow1 coś mało graczy się zaczyna robić czasami i na epickie rozgrywki:) po 8 graczy czasem trzeba poczekać kilkanaście minut, ale kiedyś testowałem dow2 i jakoś mnie zniechęcił jedynka jak dla mnie jest o wiele ciekawsza szkoda że tak zrobili 2 część:(.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chcę zakładać nowego topicu więc zapytam tutaj. Wydaje mi się, że nie ma, ale może ktoś jakimś cudem wie czy jest demo Dawn of War 2: Retribution? A jeśli nie ma to może ktoś mógłby podzielić się wrażeniami. Gierka zebrała dobre recenzje, w dodatku to samodzielny add-on i cena też w miarę przystępna (do wyrwania na Allegro za jakieś 45-55 złotych), ale wolałbym jeszcze poczytać opinie innych graczy.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chcę zakładać nowego topicu więc zapytam tutaj. Wydaje mi się, że nie ma, ale może ktoś jakimś cudem wie czy jest demo Dawn of War 2: Retribution? A jeśli nie ma to może ktoś mógłby podzielić się wrażeniami. Gierka zebrała dobre recenzje, w dodatku to samodzielny add-on i cena też w miarę przystępna (do wyrwania na Allegro za jakieś 45-55 złotych), ale wolałbym jeszcze poczytać opinie innych graczy.

pozdrawiam

Jak dla mnie Retribution trochę ratuje całą serie DOW II, bo masz kampanie (fakt, że taka samą z drobnymi różnicami) dla każdej rasy, więc trochę wydłuża to gameplay dla hardcorowców, którzy muszą przejść wszystko :P

Dodatkowo wprowadzili oprócz twojego podstawowego składu możliwość rekrutowania dodatkowych oddziałów tak więc można misje rozegrać w standardowym składzie "4 herosów" albo dodać do nich parę innych jednostek do pomocy. Ponadto możesz sobie przed misją wybrać czy chcesz posłać do walki postacie główne czy zastąpić je ich trochę bardziej elitarnymi od zwykłych żołnierzami.

Fabuła jest dość ciekawa i wiele wątków się wyjaśnia nawet tych z DOW I :)

Co do oceny to się wstrzymam bo jestem fanem serii i na pewno bym napisał, że jest to najlepszy dodatek do DOW II :)

Jak jeszcze coś przeoczyłem to odsyłam do fajnej recenzji: SqbiGaming

PozdrO

Edytowane przez twistet

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi