Skocz do zawartości
Gość

I kto tu jest Górą Kaeres?!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Cytat

Nie wcinam się tylko komentuje, a wódki nie pijam, dziękuje.

Ej olej go ! To jest prymitywny czlowiek ! Do tego burak swiecie przekonany nad wyzszoscia swoja nad innymi !

Z taskim nie ma co rozmawiac bo to i tak nie ma sensu !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat

Nie wcinam się tylko komentuje, a wódki nie pijam, dziękuje.

Ej olej go ! To jest prymitywny czlowiek ! Do tego burak swiecie przekonany nad wyzszoscia swoja nad innymi !

Z taskim nie ma co rozmawiac bo to i tak nie ma sensu !

Poznac glupiego po mowie jego, i stad jestem przekonany o swojej wyzszosci nad Toba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szaranowicz? Niestety nic mi to nazwisko nie mówi, co pewnie czyni ze mnie ignoranta itp, ale nie protestuje.

Dolewanie oliwy do ognia? Nie, to nie w moim stylu, nie zwykłem podsycać konfilktów (no chyba, że ktoś mnie sprowokuje).

Niestety moje posty pozostają bez odpowiedzi, a że się nudzę chwilowo, to komentuje cudze, jakbym sie nie nudził to bym ludziom głowy nie zawracał...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Szaranowicz? Niestety nic mi to nazwisko nie mówi, co pewnie czyni ze mnie ignoranta itp, ale nie protestuje.  

Dolewanie oliwy do ognia? Nie, to nie w moim stylu, nie zwykłem podsycać konfilktów (no chyba, że ktoś mnie sprowokuje).  

Niestety moje posty pozostają bez odpowiedzi, a że się nudzę chwilowo, to komentuje cudze, jakbym sie nie nudził to bym ludziom głowy nie zawracał...

Jezu, skad Ty mieszkasz?

Do libero: To idz spac tylko mnie wiecej nie wkur**** :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Poznac glupiego po mowie jego, i stad jestem przekonany o swojej wyzszosci nad Toba.

Interesujace !

A teraz powiem panu dobranoc !

Zostawiam Cie z twoim w$###### w kosmos p4 ! BUHAHA

$########### nad wynikamiw 3dmarku ! Dowartosciujesz sie !

Zegnam Pana w mysl zasady madry glupszemu ustepuje !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Interesujace ! 

A teraz powiem panu dobranoc ! 

Zostawiam Cie z twoim <span style="color:red;">[ciach!]</span>nym w kosmos p4 ! BUHAHA 

Zwal sobie konia nad wynikamiw 3dmarku ! Dowartosciujesz sie ! 

Zegnam Pana w mysl zasady madry glupszemu  ustepuje !

Tez bez winy nie jestes...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

już pół godziny ten temat czytam. aż się słabo robi.

dolewam oliwy :wink:

chrabcio - te twoje teorie to możesz sobie. widać że się biedaku bega naczytałeś po tym co piszesz można poznać że twoja wiedza jest książkowa tyle że praktyka wygląda trochę inaczej

kosher - jakiś przewrażliwiony jesteś. nie ma co się denerwować prawda boli i już 8)

a ten twój tekst: "Dokladnie, komputer mam lepszy od Twojego i najprawdopodobniej zawsze bede mial." stanął ci po tym; ulżyło; najwidoczniej musisz się dowartościowywać :lol:

a jak taki grafik z ciebie to walnij coś zrobionego przez siebie a nie gotowca masz pod podpisem :?

imperator - my kompleksy. buahahahahahaha. to intelowcy muszą proca kręcić żeby móc się z jakimś wynikiem pokazać :lol:

ogólnie to kolejna bezsęsowna pogaducha która niczego nie wnosi. każdy broni swojego i strasznie się burzy jak ktoś najeżdza na intela :wink: . bo jak to. buahahahhaha

intelowcy wasze maszyny są SUPER .... buahhahahahhaha jesteście szczęśliwi mówie to ja właściciel amd. już drugiego z koleji. wcześniej same intele

ale ja sobie zostanę z tym moim amd-ekiem. on mi wystarcza bez o/c :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

kosher - jakiś przewrażliwiony jesteś. nie ma co się denerwować prawda boli i już 8)

a ten twój tekst: "Dokladnie, komputer mam lepszy od Twojego i najprawdopodobniej zawsze bede mial." stanął ci po tym; ulżyło; najwidoczniej musisz się dowartościowywać :lol: 

a jak taki grafik z ciebie to walnij coś zrobionego przez siebie a nie gotowca masz pod podpisem :?

Prawdw boli- tylko kogo...

Co nie mam moze lepszego?

Rzeczy, ktore sam robie raczej sprzedaje i na free nie mam czasu a jak cos zrobie to tylko tak edukacyjnie i to raczej nie nadaje sie na logo pod podpisem.

Teraz jest cos mojego troche temu to robilem ale nic innego sie nie nadaje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem dlaczego, ale osoby, ktore najwiecej zamieszania robia i wypowiadaja sie w najglupszy sposob maja wlasnie procesory amd. Naprawde co poniektorzy maja jakies konkretne kompleksy. Co do pierwszego testu - xp2000+ ma 1660mhz - wiec co sie dziwic, ze procesor pracujacy z 1800mhz jest szybszy od p4 2ghz? To w koncu po co wprowadzali na nowo ten pentium rating? Nie wiem, czy niektorych boli, ze p4 sie lepiej kreca od antkow? Nikt nie krzyczy "ale te athlony sa ch*jowe" a o p4 co i rusz... i to nie osoby, ktore mialy okazje je testowac, tylko posiadacze ahtlonow - to sie wlasnie nazywa kompleks!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, ale nie zwalajmy całej winy na posiadaczy Athlonów. Swoją regułę sam łamiesz, więc po co o niej pisać?

Według mnie po jednej i po drugiej stronie barykady mamy ludzi, którzy robią niezłe zamieszanie, a że użytkowników jednej z nich jest więcej na forum niż na innej, to i nie dziwne, że od nich się słyszy najwięcej.

Jednak tak jak pisałem, aby coś udowodnić potrzeba sięgnąć do czegoś więcej niż własnych doświadczeń i tego co się wyczytało w sieci...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej ludziska wyluzujmy troche,kazdy ma taki komputer na jakiego go stac ,albo taki jaki potrzebuje !!!! po dla mnie jakis tam GF4 4600 jak i tak nie gram w gry....no i wlasnie dlatego mam siezle czuc bo mam o kilka tysiaczkow mniej niz inni .Bez sensu.zastanowmy si troche do czego zmierza to cale kupowanie wszystkiego naj naj naj....moj sprzecior i tak mi wystarcza ,ja lepszego nie potrzebuje,zastanowcie sie zamiast wszczynj kolejne klutnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście. Mój komputer po raz pierwszy od czasów mojego pierwszeg 486 spełnia wszystkie moje wymogi, pod względem wydajnościowym i jakościowym.

Wcześniej zawsze czegoś mu brakowało, dysku, ramu, grafiki, muzyki, proca i płyty, a teraz mam wszystko co mi potrzebne do szczęscia i nie narzekam.

W "kłótniach" nie jestem stroną prowokującą, choć odpowiadam na prowokacje pod moim adresem. Mimo to, nie mam nic przeciwko fachowemu porównywaniu wydajności, a wyzwiska i wzajemne zaczepki dyskutantów po prostu omijam, i to samo radze robić każdemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

znowu rozgrzebuje old topica hehehe

Cytat

kazdy ma taki komputer na jakiego go stac ,albo taki jaki potrzebuje

raczej nie dokońca - zazwyczaj jest to pewien kompromis między tym czego potrzebujemy a jego ceną - nie każdy może sobei pozwolić na to co mu jest potrzebne, ew. to co chce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...