neomagnet Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Witam, Po nieudanych próbach instalki neostrady na mandrivie przesiadłem się na ubuntu, tylko że na obu systemach miałem jeden problem, otóż grają mi tylko 2 głośniki (z zestawu 5.1), a niestety w ubuntu chyba nie ma opcji żeby ustawić konfigurację głośników. A może to wina sterów? Jest na to jakieś rozwiązanie?? Bo tylko przez to ciągle siedzę na windowsie, żeby móc komfortowo muzyki posłuchać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_999 Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 (edytowane) Też szukałem, szukałem, aż w końcu znalazłem. Dźwięk 5.1 Edytowane 29 Marca 2008 przez seba_999 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Tez już to znalazłem ale to jest duplikowanie kanału, więc troche syfiasto. Jak już tylko zaczynam się przekonywać do Linuxa to się zawsze okazuje że jest w czymś gorszy od windy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Tez już to znalazłem ale to jest duplikowanie kanału,A co innego chciałbyś zrobić ze stereo ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Ze stereo pewnie nic, ale czy np filmy z ac3 będą działać normalnie? tzn każda ścieżka na odpowiedni głośnik czy też będzie kopiował kanały? Ja od jakiegoś czasu walczę z moim notebookowym audigy i na razie to dźwięk albo leci przez głośniki z laptopa, albo z głośników podłączonych do soundblastera z tym, że wtedy nie potrafię za bardzo ustawić kanałów tak żeby filmy działały ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...