zwisu Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 (edytowane) Witam. W moim przypadku stało sie już kultem, przeglądanie stron w poszukiwaniu nowych ciekawych częsci do WC. Ostatnio w poszukiwaniu nowej obudowy, natknąłem się na to: http://sklep.madtech.pl/go/_info/?id=22468 taka hybryda D-Tek'a(srodek i krocce topu) i Apooge GTX (zapinka) Miał ktos z nim styczność ? Zna ktoś tą firme ? Może ktoś posiada miarodajne testy i być może ustanowi nowego lidera na rynku. Bo finy są ciekawe :) Troszke drogo, ale MOZE się opłaca. I własnie stąd ten temat. Następny bloczek to CPU EK, dla tych ktorzy lubią plexii. Cena w miare przystępna. Co o tym myślicie ? http://sklep.madtech.pl/go/_info/?id=19320 Edytowane 29 Marca 2008 przez zwisu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 (edytowane) http://sklep.madtech.pl/go/_info/?id=22468 http://shackit.pl/display.php?iid=267 ja lubisz rydżykować to kupuj :D podobno poprawili coś ale ja nie wierze :D Edytowane 29 Marca 2008 przez Arni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 (edytowane) Zwykły blok Ek`a Enzotech był opisywany na Shackit.pl oraz w mniej przyjemnym wykonaniu tutaj klik! ps. ech ten Arni i jego ciągłe naciskanie f5 na pjuru :( Edytowane 29 Marca 2008 przez kądziel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwisu Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 byłem świecie przekonany ze to metal a nie plastik :D sądze ze jesli nikt nie bedzie mocno dokrecał złaczek to nie pęknie. zobaczymy moze ktos ma z forum. a co do tego bloczku ek to wydajny ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 (edytowane) byłem świecie przekonany ze to metal a nie plastik :D sądze ze jesli nikt nie bedzie mocno dokrecał złaczek to nie pęknie. zobaczymy moze ktos ma z forum. a co do tego bloczku ek to wydajny ? w przyszłym tygodniu taki jeden mało znany kolega z forum bedzie mial nie tylko SCW-1 od EnzoTech'a ale i SNBW-SLI :rolleyes: Edytowane 29 Marca 2008 przez _Vip_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 w przyszłym tygodniu taki jeden mało znany kolega z forum bedzie mial nie tylko SCW-1 od EnzoTech'a ale i SNBW-SLI rolleyes.gifPlotki chodzą że będzie miał Lagier ;) a najlepszy serwis będzie te bloki testował niebawem ;) ech ten Arni i jego ciągłe naciskanie f5 na pjuru icon_sad2.gif :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Plotki chodzą że będzie miał Lagier ;) a najlepszy serwis będzie te bloki testował niebawem ;) :lol: nie potwierdzam, nie zaprzeczam :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 a najlepszy serwis będzie te bloki testował niebawem ;) Ja bym to raczej skorygowal na: serwis wyspecjalizowany w testowaniu systemow chlodzenia wodnego. No chyba ze Pclol ma testowac bloki wodne, to ja dziekuje i wyjezdzam z tego kraju :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Ja bym to raczej skorygowal na: serwis wyspecjalizowany w testowaniu systemow chlodzenia wodnego. No chyba ze Pclol ma testowac bloki wodne, to ja dziekuje i wyjezdzam z tego kraju :lol: szakit ryba szakit B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 (edytowane) No chyba ze Pclol ma testowac bloki wodne, to ja dziekuje i wyjezdzam z tego kraju icon_lol.gifno a jaki inny ?:D przecież nie $$$$$ $$ :lol: co do bloku ponoć poprawili mocowanie [wizualnie się nic nie zmieniło] więc pewnie poprawili ten elo plastik wyglądający jak top :lol2: Edytaaaaa fck i kto tu tera F5 dusi huh ?:D Edytowane 29 Marca 2008 przez Arni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 szakit ryba szakit B-) ok, nastepnym razem wrzuce taki wieeeelki napis IRONIA MODE - prosze nie odpisywac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 A ja sie podepne do tematu z pytaniem o to: http://www.cooling.pl/aquacomputer-aquagra...ukt,350797.html Ma to ktos? Działa? Dobrze działa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwisu Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 (edytowane) A ja sie podepne do tematu z pytaniem o to: http://www.cooling.pl/aquacomputer-aquagra...ukt,350797.html Ma to ktos? Działa? Dobrze działa? z tego co widać to szwabskie i troszke cienkie jak na porządnego fulla :D A co do tych eizo czy jakoso tak. To finy wyglądaja naprawde ciekawie. Ciekawe jak temperatury... to tez niezły dziwoląg. http://www.cooling.pl/aquacomputer-cuplex-...ukt,341533.html Edytowane 29 Marca 2008 przez zwisu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekplay Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 to tez niezły dziwoląg. http://www.cooling.pl/aquacomputer-cuplex-...ukt,341533.html jeden z najwydajniejszych i według mnie z najładniejszych bloków ;) tylko ta cena :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Cuplex xt di to nie dziwoląg - fajna konstrukcja i w dodatku mało restryktywna a wydajność minimalnie lepsza niż D-Tek Fusion. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 tak sobie patrze na nowe bloki na polskim rynku i zaczynam sie slinic. Niedawno szczytem marzeń było sprowadzenie sobie ze Stanów swifa, a teraz można kupić już ładncyh pare bloków z ścisłej czołowki i aż nie wiadomo co brać :wink: Gdyby jeszcze cooling mial nieco skromniejsze marże no ale cóż - pewnei nega hurtowych zakupów nei dokonuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darusiak Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 w kulingu napewno drogo http://mcs.pc.pl/produkt1874.html cuplex xt di jakieś ~40pln taniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwisu Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 jeden z najwydajniejszych i według mnie z najładniejszych bloków ;) tylko ta cena :? masz ten bloczek ? jakie temperatury w porównaniu z D-tek ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 (edytowane) masz ten bloczek ? jakie temperatury w porównaniu z D-tek ? Edytowane 30 Marca 2008 przez Arni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwisu Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 (edytowane) tak sobie patrze na nowe bloki na polskim rynku i zaczynam sie slinic. Niedawno szczytem marzeń było sprowadzenie sobie ze Stanów swifa, a teraz można kupić już ładncyh pare bloków z ścisłej czołowki i aż nie wiadomo co brać :wink: Gdyby jeszcze cooling mial nieco skromniejsze marże no ale cóż - pewnei nega hurtowych zakupów nei dokonuje... powoli rynek wzbogaca sie o nowe firmy. jeśli chodzi o kupowanie w "ciemno" to jest w tej dziedzinie cieżko. Nie zawsze cena idzie z parą z wydajnością. Np innovatek. Są na rynku produkty dużo tańsze a moze mniej solidnie wykonane ale bardziej wydajne. Np nasz rodzimy RN :) A tutaj chodzi o każdy stopien :) Jak jeszcze przed kontuzją jeździłęm na rowerze i on był tak jakby moją "sarbonką". To często nowe firmy wprowadzały nową jakość i przystępną cene. I łatwiej było kupić coś nowego i sie nie rozczarować. Z kolei tutaj jest inaczej. Proponuje o sugestywne argumentowanie każdego z nowych "świeżych" bloków. Jeśli ktoś miał z nim styczność albo jest posiadaniu. Najlepiej wykresy, screeny zdjęcia. Dzięki temu każdy nowy układ na forum będzie bardziej wyszukany i ciekawszy :) Później przeniesie sie to do działu recenzji albo co kupic i będzie wiekszy wybór. Arni jak masz zamiar znów kogoś jeździć, to sie nie udzielaj i nie zaśmiecaj tematu.... Edytowane 30 Marca 2008 przez zwisu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Zwisu tylko , że bardzo dużą baze informacji dotyczących różnych bloków masz na innych , forach internetowych oraz portalach , nie koniecznie PL. PPC jeżeli chodzi o lq , testy , opinie oraz zasobnosc tematu dotyczacego nowych blokow nie jest rewelacyjne. Na ten moment ppc to marka oraz baza teoretyczna oraz praktyczna dla wielu poczatkujacych i nie tylko :) Polecam forum xs`a , tam masz bardzo duzo info o roznych blokach , nawet tych ktore nie sa jeszcze w sklepach nie tylko polskich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 powoli rynek wzbogaca sie o nowe firmy. jeśli chodzi o kupowanie w "ciemno" to jest w tej dziedzinie cieżko. Nie zawsze cena idzie z parą z wydajnością. Np innovatek. Są na rynku produkty dużo tańsze a moze mniej solidnie wykonane ale bardziej wydajne. Np nasz rodzimy RN icon_smile3.gif A tutaj chodzi o każdy stopien icon_smile3.gif Jak jeszcze przed kontuzją jeździłęm na rowerze i on był tak jakby moją "sarbonką". To często nowe firmy wprowadzały nową jakość i przystępną cene. I łatwiej było kupić coś nowego i sie nie rozczarować. Z kolei tutaj jest inaczej. Proponuje o sugestywne argumentowanie każdego z nowych "świeżych" bloków. Jeśli ktoś miał z nim styczność albo jest posiadaniu. Najlepiej wykresy, screeny zdjęcia. Dzięki temu każdy nowy układ na forum będzie bardziej wyszukany i ciekawszy icon_smile3.gif Później przeniesie sie to do działu recenzji albo co kupic i będzie wiekszy wybór. W ciązy jesteś że znieniasz zdanie co minute ? Chesz wykresów to masz a po chwili Arni jak masz zamiar znów kogoś jeździć, to sie nie udzielaj i nie zaśmiecaj tematu....Także wytłumacz mi łaskawie o [#ÓJ Ci CHODZI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeCkS Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 czyli nie aż tak wydajny :/ 1 stopień w porównaniu do D-teka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwisu Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 W ciązy jesteś że znieniasz zdanie co minute ? Chesz wykresów to masz a po chwili Także wytłumacz mi łaskawie o [#ÓJ Ci CHODZI Sory Arni. Przeglądarka cos sie piepszy. Myslałem ze ironizujesz w temacie i nic nie piszesz :P Jeszcze raz sory. A taki offtop. W ogóle to mi nie działają fotki np na shackit.pl. Ma ktoś na to rade ? Mam najnowszą mozille i wgranego najnowszego flasha... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Sory Arni. Przeglądarka cos sie piepszy. Myslałem ze ironizujesz w temacie i nic nie piszesz icon_razz.gif Jeszcze raz sory. A taki offtop. W ogóle to mi nie działają fotki np na shackit.pl. Ma ktoś na to rade ? Mam najnowszą mozille i wgranego najnowszego flasha...ja też tak mam :P najgorsze że muli wczytywanie foty a jej nie widać ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 (edytowane) ten bloczek wyglada zajebiscie :gitarzysta: :shock: Edytowane 30 Marca 2008 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 wygląda jak mcw30 z nowym topem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwisu Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 ten bloczek wyglada zajebiscie :gitarzysta: :shock: jak dajecie fotki to mowicie co za bloczki i za ile dostepne w polsce :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 (edytowane) ja mam teraz takie z mniej znanych: Enzotech SCW-1, trzy różne alphacool'e XP ;) na dniach Enzo jedzie do Lagiera, ciekawe czy będzie zadowolony z plastików ;) a do mnie jedzie już taki o to egzotyk: ;) koolance cpu-330 Edytowane 31 Marca 2008 przez Jarogniew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwisu Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 Jarogniew, jak twoim zdaniem ten enzotech ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...