Gmilin Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Orientuje się może ktoś gdzie w Krakowie jest jakiś serwis zajmujący się naprawą konsol PS2? Do wersji slim znalazłem kilka ale tej zwykłej nie naprawiają :-| . Miło by było jakby ktoś podał taki gdzie dodatkowo zamontują chip umożliwiający mi odpalenie na niej kopii zapasowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 (edytowane) Probowales na Wadowickiej, obok biurowca BUMY? Jak jeszcze w nim pracowalem, to przejezdzajac autem widzialem w tej okolicy serwis/sklep konsolowy. Edytowane 29 Marca 2008 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namod Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Orientuje się może ktoś gdzie w Krakowie jest jakiś serwis zajmujący się naprawą konsol PS2? Do wersji slim znalazłem kilka ale tej zwykłej nie naprawiają :-| . Miło by było jakby ktoś podał taki gdzie dodatkowo zamontują chip umożliwiający mi odpalenie na niej kopii zapasowych. Nie wiem na czym polega usterka, ale przeanalizuj czy Ci się to opłaci. Czy nie lepiej kupić nową + Memor32. I gwarancja zostaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gmilin Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Prawie na pewno zepsuty jest tylko laser no i chciałbym go naprawić (albo wymienić). A przy okazji zainstalować odpowiedni chip. Reszta sprzętu pewnie działa bo jedynym problemem jest odpalanie większości plytek... :-| . Jak wkładam CD to słychać, że próbuje otworzyć ale i tak kończy się tylko na próbowaniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Laser 200zł, przeróbka 200zł. Opłacalny interes :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gmilin Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Niemożliwe żeby przeczyszczenie lasera tyle kosztowało, a czytałem, że przeróbka to kwestia <100zł. Więc liczę na to, że zapłacę maks 150zł. Tylko nie wiem gdzie jest jakiś serwis... Chyba, że faktycznie jest jakiś na tej Wadowickiej to się tam przejdę i będe miał spokój :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 (edytowane) 200zł kosztuję nowy laser do grubasa. Czyszczenie nic nie da, prędzej trymowanie-ale to rozwiązanie na krótką metę (laser i tak umrze). Co do przeróbki za <100zł...ceny rzeczywiście spadły. Tylko że za te 100zł cudów sie nie spodziewaj;] Edytowane 30 Marca 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...