jaan Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Mam mozliwość zmiany z 7600gs (ten co configu) na x1800xt przy nie wielkich kosztach. Czy warto zmieniac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 To może zdradź ile musiałbyś dopłacić do X1800 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 To może zdradź ile musiałbyś dopłacić do X1800 ;]Okolo 30 zl wiec faktycznie nieduzo ;p a wiec? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 bierz imo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Bierz, ten radeon na pewno będzie wydajniejszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 (edytowane) Jest znacznie wydajniejszy i jak miałem x1800gto mocno styrane robiło jak chciało 7900gs ;). Bardzo dobre możliwości oc a do tego zmiany napięć na gpu z poziomu att. Edytowane 29 Marca 2008 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Dopłata niewielka a karta lepsza, więc bierz póki możesz :wink: Licz się też z tym że to monstrum bardziej się grzeje i potrzebuje więcej papu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Miałem watpliwosci czy sie oplaca ale teraz widze jak reka odjal wszystkie problemy zniknely ; p mam swiadomosc o dodatkowym ogrzewaniu i duza iloscia papu ale damy rade ; ) dziekuje panowie eot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...