bartek84 Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 (edytowane) Witam, posiadam od 2 tyg. nowego kompa, ale niestety mam pewien problem, gdy chce sobie w cos zagrac (NFS: PS lub world in conflict innych gier narazie nie mam) to po wlaczeniu gry i uplywie ok 2-3 min obraz robi sie czarny (dzwiek slychac) i musze zrobic reset komputera (guzikiem), po ponownym uruchomieniu juz taki objaw nie występuje, az to kolejnej dluzszej przerwy w pracy komputera (noc). procesor e8200 2.66 gt8800 inno 3D WIND 512MB 4GB ram (2x2GB) A-data ASUS P5K-pro dysk WD 3201ABYS Sterowniki ściągałem dwa dni temu i problem nie minął. :( Proszę o jakieś sugestie dlaczego tak sie moze dziac... Pozrawiam Edytowane 29 Marca 2008 przez bartek84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemoniada Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Może masz ustawione na maxa detale w grze albo za mocny sprzęt masz ! Bo ja podobnie miałem z NFS gdy zmieniałem rozdzielczość komp się restartował a moja grafika pozwalała grac na maksymalnych detalach ale co to tej odpowiedzi nie jestem pewien ale zawsze coś można podsunąć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Verter Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 a jaki masz zasilacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek84 Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Może masz ustawione na maxa detale w grze albo za mocny sprzęt masz ! Bo ja podobnie miałem z NFS gdy zmieniałem rozdzielczość komp się restartował a moja grafika pozwalała grac na maksymalnych detalach ale co to tej odpowiedzi nie jestem pewien ale zawsze coś można podsunąć...w grach ustawilem wszystko na max przy rozdzielczosci 1024x768 z tym, że jak pisalem wczesniej po resecie wszystko smiga normalnie... a jaki masz zasilacz?Corsair 450W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dred Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 (edytowane) aha następna osoba z tym samym problemem przy tej karcie ;) mam tą samą kartę tyle że od Galaxy i mnie działo się to sporadycznie ale wnerwiało :) wgrałem zmodowane stery do karty od SideBanda z forum i mnie pomogło ;) EDIT: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=259698 tu masz linka ;) ja pobrałem 174.53 ich aktualnie tam nie ma ale spróbuj inne ;) Jakby nie poskutkowało to wyślę Ci na rapida moje ;) Edytowane 29 Marca 2008 przez dred Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek84 Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 aha następna osoba z tym samym problemem przy tej karcie ;) mam tą samą kartę tyle że od Galaxy i mnie działo się to sporadycznie ale wnerwiało :) wgrałem zmodowane stery do karty od SideBanda z forum i mnie pomogło ;) EDIT: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=259698 tu masz linka ;) ja pobrałem 174.53 ich aktualnie tam nie ma ale spróbuj inne ;) Jakby nie poskutkowało to wyślę Ci na rapida moje ;) POMOGŁO :) dzieki bardzo za sterowniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...