Skocz do zawartości
bartek84

Problem Z Obrazem :(

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, posiadam od 2 tyg. nowego kompa, ale niestety mam pewien problem, gdy chce sobie w cos zagrac (NFS: PS lub world in conflict innych gier narazie nie mam) to po wlaczeniu gry i uplywie ok 2-3 min obraz robi sie czarny (dzwiek slychac) i musze zrobic reset komputera (guzikiem), po ponownym uruchomieniu juz taki objaw nie występuje, az to kolejnej dluzszej przerwy w pracy komputera (noc).

procesor e8200 2.66

gt8800 inno 3D WIND 512MB

4GB ram (2x2GB) A-data

ASUS P5K-pro

dysk WD 3201ABYS

Sterowniki ściągałem dwa dni temu i problem nie minął. :(

Proszę o jakieś sugestie dlaczego tak sie moze dziac...

Pozrawiam

Edytowane przez bartek84

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może masz ustawione na maxa detale w grze albo za mocny sprzęt masz ! Bo ja podobnie miałem z NFS gdy zmieniałem rozdzielczość komp się restartował a moja grafika pozwalała grac na maksymalnych detalach ale co to tej odpowiedzi nie jestem pewien ale zawsze coś można podsunąć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może masz ustawione na maxa detale w grze albo za mocny sprzęt masz ! Bo ja podobnie miałem z NFS gdy zmieniałem rozdzielczość komp się restartował a moja grafika pozwalała grac na maksymalnych detalach ale co to tej odpowiedzi nie jestem pewien ale zawsze coś można podsunąć...

w grach ustawilem wszystko na max przy rozdzielczosci 1024x768 z tym, że jak pisalem wczesniej po resecie wszystko smiga normalnie...

a jaki masz zasilacz?

Corsair 450W

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aha następna osoba z tym samym problemem przy tej karcie ;) mam tą samą kartę tyle że od Galaxy i mnie działo się to sporadycznie ale wnerwiało :) wgrałem zmodowane stery do karty od SideBanda z forum i mnie pomogło ;)

EDIT:

http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=259698 tu masz linka ;) ja pobrałem 174.53 ich aktualnie tam nie ma ale spróbuj inne ;) Jakby nie poskutkowało to wyślę Ci na rapida moje ;)

Edytowane przez dred

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aha następna osoba z tym samym problemem przy tej karcie ;) mam tą samą kartę tyle że od Galaxy i mnie działo się to sporadycznie ale wnerwiało :) wgrałem zmodowane stery do karty od SideBanda z forum i mnie pomogło ;)

EDIT:

http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=259698 tu masz linka ;) ja pobrałem 174.53 ich aktualnie tam nie ma ale spróbuj inne ;) Jakby nie poskutkowało to wyślę Ci na rapida moje ;)

POMOGŁO :) dzieki bardzo za sterowniki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi