tomybb Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Witam! Mam takie pytanie: jaki program najlepiej uzywac do kompresji filmow dvd na avi? Uzywalem AutoGorgiana ale mam problem, bo po skompresowaniu dzwiek nie jest zsynchronizowany rowno z obrazem-jakie ustawienia zastosowac? albo jaki inny program polecacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suonik Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 program? FairUse Wizard jak? tak albo tak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Villentretenmerth Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Ja używam GordianKnot 0.35.0 do zrobienia projektu Do samej kompresji tylko VirtualDub 1.5.10.1 PL Jeszcze mnie nigdy to nie zawiodło ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...