Jacek-Placek Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Witam właśnie szukam coś do nowej grafy na razie widziałem tylko zapowiedzi EK : może ktoś z was słyszał o innych blokach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 może ktoś z was słyszał o innych blokach ? http://shackit.pl/display.php?iid=304# ;) inno klocek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pudi Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Edy z EK napisal ze nowy blok bedzie dostepny w sprzedazy w przyszlym tygodniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek-Placek Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 (edytowane) Znalazłem coś takiego : ładnie wygląda, cena też pewnie ładna Edit : znalazłem cenę : 129.90EUR http://www.aqua-computer-systeme.de/e_shop-index.htm Drugi bloczek : Blastflow Siberian Rev2 : cena : 70 funtów czyli około 310 zł http://www.vadim.co.uk/product39460/BlastF...+for+Rev2+block Edytowane 3 Kwietnia 2008 przez Jacek-Placek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 (edytowane) Ja juz swoj zamowilem :lol: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « obrazek Edytowane 3 Kwietnia 2008 przez ryba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 piękna sprawa w dodatku w narodowych barwach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pudi Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 blok z EK bedzie za okolo 450zl lol no niezle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiquidForce Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 450 za blok do karty za 1800 to i tak lepiej niż blok za 320 do karty za ~700 [8800 GT 512] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek-Placek Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 450 zł nie jest źle, Innovetecki są po 700 zł gdzie wyczytałeś że są po tyle ? pewnie się skuszę, karta dotrze do mnie w poniedziałek, niezła suszarka, w 3d będzie pewnie powyżej 40dB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 http://shackit.pl/display.php?iid=333 ;) ładny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek-Placek Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 mały update ;) niestety nie moja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 te otwory na pcb tak szpecą tą kartę ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekplay Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 no niestety, wygląda to okropnie... ale Maniakalny pewnie umiałby zrobić coś w stylu tej "puszki" tyle że z odpowiednimi otworami aby można było bloczek założyć (chodzi mi o te wystającą część ze złączkami). Coś w stylu tych pleców dla X-Fi czy nvidia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek-Placek Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 (edytowane) Bloczki w EK Water Bloks są już dostępne w cenie 130 Euro http://ekwaterblocks.com/shop/product_info...products_id=253 Jeden już do mnie jedzie. Razem z transportem cena wynosi 550 zł Jak go dostane, to sie pochwale B-) PS Uwaga na karty graficzne Gainworda. W pudełku nie ma przejściówek do zasilacza (8 pin) . :angry: Mam kartę od poniedziałku i nie moge jej podlączyć. :mur: Przejściówki ma tylko jeden koles na allegro. Czekam na paczke od paru dni Edytowane 10 Kwietnia 2008 przez Jacek-Placek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 @Jacek-Placek byłbym wdzięczny za zmierzenie grubości bloczka, tzn. od powierchni styku z rdzeniem na górze i na dole Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek-Placek Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 (edytowane) Nareszcie dotarł do mnie bloczek. Długo to trwało ale w końcu jest :D Wygląda i waży naprawdę imponująco, jutro pochwalę sie fotkami Jeżeli chodzi o wymiary to już podaję : Grubość pomiędzy miejscami styku z procesorami wynosi : 25,67 mm ( mierzone suwmiarką cyfrową ) Grubość pomiędzy miejscami styku bloczka z pamięcią : 28,21 mm Edit : Dorzucam fotki Najśmieszniejsze jest to że czekając na blok musiałem pozbyć sie karty, Jeżeli jest ktoś zainteresowany bloczkiem proszę o wiadomość na PM, Edytowane 23 Kwietnia 2008 przez Jacek-Placek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...