Kakuś_ Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Witam. Koleżanka ma konkretny problem z komputerem. Oczywiście chodzi o wirusy. Oto logi: ComboFix hijackthis Dodam, że gdy wpisywałem w googlu "hijackthis" bądź wchodziłem na jakąś stronę związaną z tym programem (łącznie z tematami na tym forum) wywalało mi zarówno Firefoxa jak i IE. Również gdy chciałem uruchomić hijackthis musiałem wyłączyć jakiś program, spróbowałem trzy: mail.exe wspl.exe sxml.exe Najprawdopodobniej to ten ostatni robił ten kłopot choć nie jestem do końca pewny. Dopiero po wyłączeniu program się uruchamiał, a Firefox i IE pozwalały na pobranie tego programu. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Problem to faktycznie ma, ale z brakiem aktualizacji. Zamknij porty przy pomocy wwdc.exe, zrob skan przy pomocy SuperAntiSpyware. Daj log z SDFix zrobiony w trybie awaryjnym, nastepnie uzyj combofix i tez daj log. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...