cYcEq Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Witam. Na Win98 i Win98SE mam straszne zacinki co pewien czas ... na starym kompie mialem to samo ... Teraz mam athlona xp1700+ gigabyte ga-7va 256ram kingston radeon 9000 80gb dysk wd 8mb cache sb 4.1 to jest wina sterownikow czy windowsa ? a przez zacinki rozumiem : jak gra muzyka to dlawi sie okropnie przez jakies 5-10 sekuna w grach fps spadaja do 4-10 tez na jakeis 5-10 skeund a jak cos pisze to nie widze co jak przewijam okna to 'klatkuja' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 przeinstaluj win-a jeśli wszystkiego próbowałeś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 mnie sie gry zacinaly w wyzszych rozdzielczosciach, zmienilem zasialcz i wsztstko zaczelo dzialac poprawnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 A miałeś kiedyś w windzie 16 kolorów???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...