Przemol Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 Mam 2 karty Realtek RTL8139 i 3Com 3C900 TPO którą mam wybrac :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 3com to chyba lepsza firma nie ? Więc ja bym brał 3coma, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 Bez sprzecznie 3 COM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrux Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 Mam ta pierwsza i nie narzekam wiadomo 3com to firma... ale za to koszt jaki. Ale jak masz 2 to 3com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 Tez mam taka karte Realtek RTL8139 spisuje mi sie bardzo dobrze :P 3com jest diabelnie drogi, ale ponoc jest tez calkiem dobry. Jesli bym mial wybierac to bez zastanowienia biore 3com'a :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 hehe ! ja mialem kiedys 10mb 3 com ! byla spox ! Teraz mam intela 10/100 i to jest wyjeb**a karta ! Naprawde polecam ! Bierz 3 com ! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 3COM ofcuz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 dzeki za potwierdzenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 skoro juz o sieciowkach to co mozecie powiedziec o 3COM 3C905B-COMBO? Kupilem taka nowke okazyjnie za 95zl :) (w sklepach widzialem za 2-2.5 razy tyle) tylko jakos nie moge znalezc testow sieciowek :/ i nie wiem jak ta karta prezentuje sie na tle innych 3comow czy inteli.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizonek Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Ja miałem 3C905B ale nie Combo Normalna 100 i działa :> Zajebiście. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gubernator Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Wybieraj 3 COM!!! Niewim jak można tyle kasy na karty wydawać :lol: najdroższą kartą jaką kupiłem to 3 Com Combo za 20zł :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 ja tam wiekszej wagi do wyboru karty nie przykladalem.Bierz jakas 10/100 utp kada bedzie dobra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Napewno 3Com lepszy ale pewnie jej specjalnie nie wykorzystasz wiec wszystko zalezy od ceny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczek Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Ja mam SURECOM EP-320X-R 100/10/M PCI. Wszyscy na naszej sieci LAN też takie mają. Transfery do 60 MBit/s dochodzą ... czy to dużo ? Teoretycznie powinno być 100 ... jak ma się sytuacja na innych kartach sieciowych ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczek Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Kiedyś jak tylko ja miałem tą 100 Mbitową a sąsiad 10, to transfer rzeczywisty dochodził do 9 Mbitów - 90 % a teraz tylko 60 % ... coś tu nie gra ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczek Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Więc nikt nie wie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Ja mam SURECOM EP-320X-R 100/10/M PCI. Wszyscy na naszej sieci LAN też takie mają. Transfery do 60 MBit/s dochodzą ... czy to dużo ? Teoretycznie powinno być 100 ... jak ma się sytuacja na innych kartach sieciowych ?Sporo - pamietaj ze w miedzyczasie sa jeszcze inni uzytkownicy :) Na dobrym sprzecie (siec 3COM i Intel) wyciagam w praktyce do 80 mbit/s i jest to bardzo dobry wynik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 3COM (mam huba tej firmy, jest naprawde dobry) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoveBeer Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 bezapelacyjnie 3com :) ps: ja mam etherlinka xl 3c900 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 A co powiecie o Copmex RE100TX. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 skoro juz o sieciowkach to co mozecie powiedziec o 3COM 3C905B-COMBO? Kupilem taka nowke okazyjnie za 95zl :) (w sklepach widzialem za 2-2.5 razy tyle) tylko jakos nie moge znalezc testow sieciowek :/ i nie wiem jak ta karta prezentuje sie na tle innych 3comow czy inteli.. Bardzo dobra karta - jak wszystko z 3COM (prawie) jeśli nie 3COM to Lucent - ale to już inna klasa... a jeśli ktoś chce tanio to bezapelacyjnie D-Link - od pewnego czasu mają naprawde dobry i tani sprzęt do zastosowań domowych! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 kolega Mighn Taghor chyba o wyrobach intela nie slyszal ! bo gdyby slyszal to by napisal ze po 3 com'ie jest intel a nie lucent :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 kolega Mighn Taghor chyba o wyrobach intela nie slyszal ! bo gdyby slyszal to by napisal ze po 3 com'ie jest intel a nie lucent :)IMHO dorze napisał bo kolejnosć jest taka INTEL > 3Com >>> reszta (np lucent). :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 A co powiecie o Copmex RE100TX.że jest to dobra prosta karta sieciowa (mam 2 taki i sprawują się ok) Nie jest to oczywiście 3com czy Intel (gdzie konfigurować można chyba wszystko łącznie z numerami MAC :D ) ale w zastosowaniach domowych sprawuje się dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoveBeer Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 IMHO dorze napisał bo kolejnosć jest taka INTEL > 3Com >>> reszta (np lucent). :wink: eee.... intel przed 3comem ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...