dropsik Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Cześć! Jakiego powinienem chłodzenia użyć do Celerona 400MHz dopalonego do 800MHz? Mam standardowe chłodzenie, które utrzymuje przy 400MHz temperaturę 34-36 stopni Celsjusza. Czasem myślę nawet o podkręceniu go do 1000 MHz ale nie wiem czy nie wybuchnie :D . Prosze, polećcie jakieś ciekawe i w miare tanie rozwiązanie do obudwu przypadków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Hehe będziesz dla mnie mistrzem świata jak Ci się uda :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 heheh moj ledwo co szedł na bodajze 630mhz a 600mhz mialemsuper stabilnie na GoldenORBie (ahh piekne czasy...) to i tak poza granice tego jadra! granica technologincza jest 500mhz wiec puknij sie w głowe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 aha jeszcze na ECSie P6BAT-Me (to yba ECS byl) to jeszcze raz walnij sie w glowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 nie znam celkuw 400 kutre by szly na takie czestotliwosci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dropsik Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Dobra moze lekko przesadziłem. Ale i tak potrzebuje jakiegoś fajnego systemu chłodzenia, bo na standardowym sie nie bede bawił. Sorry za taka przesade ale dopiero od dzisiaj sie tym zajmuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Dobra moze lekko przesadziłem. Ale i tak potrzebuje jakiegoś fajnego systemu chłodzenia, bo na standardowym sie nie bede bawił. Sorry za taka przesade ale dopiero od dzisiaj sie tym zajmuje ;) Ten celek sie prawie nie grzeje. Na standardowym powinien chodzic ok. A jak koniecznie coś chcesz, to weź Titana za 40zł - chyba, że chcesz cos przyszłościowego, to wtedy cos za 100zł+. Np. Volcano 7+. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 granica tech. PII i Celerkow bylo 700mhz.... wiecej to juz tylko jakies boskie egzemplaze robily Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dropsik Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 A w jakich granicach powinienem utrzymać na nim temperature? Przy standardowym taktowaniu 400Mhz (6x66Mhz) mam temperaturę 34-36 stopni C. Jak już dopale procek na 500Mhz (6x83Mhz) to te temperatury skaczą o wda stopnie w góre, czyli 36-38 stopni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 A w jakich granicach powinienem utrzymać na nim temperature? Przy standardowym taktowaniu 400Mhz (6x66Mhz) mam temperaturę 34-36 stopni C. Jak już dopale procek na 500Mhz (6x83Mhz) to te temperatury skaczą o wda stopnie w góre, czyli 36-38 stopni To sie ciesz z takich temperaturek, bo sa calkiem wporzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Jak mialem Celka 566 to chodzil mi na 707. Potem kupilem sobie cudo zwane FalckonRock II (kosztuje kolo 50 zeta) Proc chodzil na 850 i na 960. Ale na 960 czesto sie wywalal. I czasami nie chcial wstawac. Wiec musial biegac na 850. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Dobra moze lekko przesadziłem. Ale i tak potrzebuje jakiegoś fajnego systemu chłodzenia, bo na standardowym sie nie bede bawił. Sorry za taka przesade ale dopiero od dzisiaj sie tym zajmuje ;)lekkko !!!!! qwa te celki jak poszly na 600 to juz sie klaskalo uszami a ty wyskakujesz z 800 a nawet 1000 o czym ty do nas rozmawiasz :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dropsik Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Dyć sie nie nerwuj ja być wtym nowy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...