Fauszywy Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Zastanawiam się nad kupnem urządzenia wielofunkcyjnego, a mianowicie model Canon'a MP520 Nie miałem nigdy wcześniej żadnego urządzenia- drukarki itp. więc nie mam żadnego porównania. Kolega kupił "BROTHER DCP- 150C" i mówi że jest jak najbardziej ok, a zdjęcia są dobrej jakości. Sprzedawca w sklepie odradzał mi kupować sprzęt tejże marki.. -Zastosowanie drukarki: dla studenta (sporo notatek, tekstów itp.) +fotografie (umiarkowanie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabryśka Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 w mojej ocenie zdecydowanie CA nie BR!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welyk Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 szukam właśnie urzedzenia wielofunkcyjnego w cenie ~ 300zł. Zastosowania to druk tekstu i często również rodzinnych zdjęć. Z urządzenia będą korzystac dzieci więc raczej kolorowe wydruki dość często. Jakie urzadzenie polecacie, w kontekście tanich tuszy.. tak patrzyłem ze Brother ma faktycznie tanie tusze. Jaka jest konkurencja w tym temacie dla Brother DCP-150C ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElPr Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Jeśli chodzi o eksploatacje na oryginałach to jednym z najtańszych i jakościowo najlepszych jest Epson DX7450. 4 osobne tusze po 30 zł szt plus opcjonalny czarny o dużej pojemności. Tusze dostępne również w multipakach w komplecie (koszt około 100 zł) Dokładne dane i ceny eksploatacji możesz znaleźć TU To ciekawe urządzenie z uwagi na wysoką jakość wydruków połączoną z trwałością (tusze pigmentowe). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykkupczyk Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 ja też chcę kupić nowe urządzenie, wybór jest pomiędzy canonem mp520, a brotherem 357 jeśli chodzi o cenę tuszy, to jest taka sama około 20zł kosztuje komplet zamienników, tylko że u canona trzeba kombinować z chipami, czy ktoś to może wyjaśnić co trzeba zrobić i jak to działa dodatkowo prosiłbym użytkowników w/w maszyn o komentarze odnośnie ich eksploatacji ps. epson odpada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro18 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 Ja właśnie zamówiłem SCX-4200 Samsunga za 418 zł z przesyłką i wydaje mi się, że to obecnie najbardziej opłacalne urządzenie wielofunkcyjne. Podobno ma ładną jakość druku, kiepski skaner (ale nie potrzebna mi jest jakas super jakość), tanie zamienniki tonerów i niezłe opinie użytkowników. Myślałem też o Brother 7010l ale jak poczytałem, że trzeba płacić za naprawę gwarancyjną, to mi się odechciało kontaktów z tą firmą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solmyr Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 Ja też chcę kupić sobie coś w tym stylu i tej cenie. Czy może oreintujecie się, które z takich urządzeń oferują funkcje druku na płytach cd/dvd? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...