radior Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Szperałem sobie na e-bay i znalazłem cosik takiego: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...&category=32897 zasiłka 550Watt za taką cenę i nawet dobre parametry. Brać czy nie :?: :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord SZUM Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 mi sie podoba :), wyglada fajnie, ale co to za firma bo nie doczytalem? Kup opowiesz nam wrazenia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Fajna fajna, i nawet nei drogo. Ile kosztuje przesyłka ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 nie bądź naiwny że za 40 euro dostaniesz 550w ;] to ze tak jest napisane... imo lepiej zaopatrzyc sie w pewnego sirteca 360-102 ktorego dostaniesz w bardzo podobnej, moze niewiele wyzszej cenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 pmp ale masz ochydne logo :/ :) Noe to co ja - Gahana :) Znaczy mnie!! ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radior Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 przesyłka 6 EURO ale do rodzinki co jest w Niemczech. A do Polski to dostane to za darmo, bo jeżdzą do nas 1 w miechu. Z drugiej strony jeszcze się nad tym zastanawiam. Na święta jade do nich więc może wtedy zobaczymy jak z funduszami i może zapodam se tą zasiłkę. Napewno dam znać jak trzyma 8) A tak do PMP niezawsze co jest firmowe jest the best (i odwrotnie) :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 radior - no masz racje, ale jeśli chodzi o zasilacze to prawdopodobieństwo trafienia czegoś naprawde dobrego za małą kase jest niskie... twój wybór. czasem i dobrze działający codegen sie znajdzie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Patrzyłem... od razu widać że to jakiś wałek z tym zasilaczem... Tylko 30A na 3.3v - ja w 400 miałem 28 :) Chociaż jeżeli pewne by było że zasilacz jest dorej jakości to pewnie że brać (nie wiem czy się opłaci bo jeszcze przesyłka), ale ja raczej bym w te "550 W" nie wierzył 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anti2k Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 No to co, ze tylko 30A, wazne zeby napiecia nie szalaly. I tak w zyciu nie wykorzystasz tej mocy, chyba ze na peltach bedziesz jechal :). W sumie ja bym zaryzykowal, zawsze mozna pchanc na allegro jakiemus frajerowi :). A noz sie okarze, ze to cos wartego zachodu. Moim zdaniem liczy sie jakosc a nie moc. Ja jade na enlajcie 250W i jakos nie narzekam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radior Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 No to co, ze tylko 30A, wazne zeby napiecia nie szalaly. I tak w zyciu nie wykorzystasz tej mocy, chyba ze na peltach bedziesz jechal :). W sumie ja bym zaryzykowal, zawsze mozna pchanc na allegro jakiemus frajerowi :). A noz sie okarze, ze to cos wartego zachodu. Moim zdaniem liczy sie jakosc a nie moc. Ja jade na enlajcie 250W i jakos nie narzekam :) No z tym ALLEGRO TO się zgodzę. :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.NEO Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Szperałem sobie na e-bay i znalazłem cosik takiego: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...&category=32897 zasiłka 550Watt za taką cenę i nawet dobre parametry. Brać czy nie :?: :?: :?: cos mi wydaje sie podejzane, ze za te 160 zł ma byc zasilka 550W. a pozatym na domowej klasy komp w zupelnosci wystarcza te powedzmy 300-350W [chyba ze zamiezasz ogniwa pletiera zamontowac na WC]. podejzane, bo za 120zł jest co prawda zasiłka 300W, ale z obudowa. wg mnie podejzane. zobacz ale zasilka na tweak.pl [sklep] 360-cio Watowa kosztuje 273zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radior Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 nie zdecydowałem się, aukcja i tak sie już skończyła :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...