Gość hawk123 Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 http://allegro.pl/item332162527_dlink_dwa_..._n_gw11lat.html Czy ta karta dział pod Linuxa? Szukałem w internecie ale nie znalazłem odpowiedzi i może ktoś z forumowiczów zetknął się z jej przypadkiem? A jeśli działa to czy instalacja jest trudna, bo modecoma wl01 nie mogę od 3 miesiecy zainstalować... =/ i zamierzam kupić właśnie tego Dlink'a ale nie chcę by był to bezmyślny zakup. A jeśli możecie to doradźcie mi jeszcze jakąś pod linuxa, która bezproblemowo będzie działać, choć nie ukrywam, że w niedługiej przyszłości przydałaby mi się taka z trzema odbiornikami. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w_brat Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 Dzień dobry. Czy ktoś coś wie na temat postu wyżej. Będę wdzięczny za odp. Wojtek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...