Mr.Martin Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Witajcie Chce zakupic owa drukarczke wielofunkcyjna. Jak sadzicie warto ? dobrze drukuje ? moze ma jakies wady ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabryśka Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 Proponuję zakup urządzenia o który na forum trudno znaleźć cokolwiek o problemach z jego eksploatacją - świadczy to o tym że jest ich raczej mało. A o tym produkcie jak i producencie jest sporo - wiec decyduj SAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 (edytowane) więcej użytkowników/większa popularność = więcej wpisów na forum również z problemami mniej użytkowników = mniej/wcale wpisów na forum myśleć trochę, to nie boli wracając do drukarki, jest bardzo ekonomiczna w eksploatacji (tanie tusze oryginał/zmiennik łatwo dostępne, pojemniki są duże), drukarka korzysta z trwałych atramentów pigmentowych co przekłada się na odrobinę gorszą jakość wydruków FOTO samo urządzenie jest solidne i w miarę bez awaryjne (czyta wszystkie kasty SD oprócz SanDisk Ultra II Plus USB, zwykłe SanDisk Ultra II czyta bez problemu :? ) jakość sknera przeciętna ale czego można wymagać od CIS sterowniki pod XP lekkie stabilne, pod Vista nie wiem nie używam tego badzie.... sterowniki pod linuxa są dla skanera i drukarki w przeciwieństwie do produktów innych firm Edytowane 1 Kwietnia 2008 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quatre Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 Witam wszystkich. sterowniki pod linuxa są dla skanera i drukarki w przeciwieństwie do produktów innych firm Zakupiłem niedawno drukarkę z nadzieją, że działa pod Linuksem i lipa, nie da się jej uruchomić. Tak samo skaner nie chce ruszyć. Już próbowałem wielu rozwiązań, nie wiem może jakieś przoczyłem. Zawadaki możesz mi powiedzieć skąd mógłbym wziąć sterowniki do tego urządzenia pod system Linux ? Albo jakaś solucja, żeby rozwiązać ten problem ? Już powoli mam tego dość, bo siedzę kilka dni a drukarka ani skaner nie działają. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorysVasiliev Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 Jak pisałem w temacie powyżej : Ostatnio zakupiłem Brothera DCP-357C i w porównaniu do mojej HP PSC 1510 to maszyna super. 1.Cena tuszy (zamienniki)-27 zł (2czarne , 3 kolory) 2.Cena tuszy (oryginalne) - 29 zł za sztuke 3.Oprogramowanie pod Vista działa pięknie i jest bardzo proste i intuicyjne 4.Wydruki jak i skany dobrej jakosci i w przyzwoitym tępie. 5.Cena 329 zł icon_smile3.gif POLECAM!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...