Skocz do zawartości
Mr.Martin

Brother Dcp-357c

Rekomendowane odpowiedzi

więcej użytkowników/większa popularność = więcej wpisów na forum również z problemami

mniej użytkowników = mniej/wcale wpisów na forum

myśleć trochę, to nie boli

wracając do drukarki, jest bardzo ekonomiczna w eksploatacji (tanie tusze oryginał/zmiennik łatwo dostępne, pojemniki są duże), drukarka korzysta z trwałych atramentów pigmentowych co przekłada się na odrobinę gorszą jakość wydruków FOTO

samo urządzenie jest solidne i w miarę bez awaryjne (czyta wszystkie kasty SD oprócz SanDisk Ultra II Plus USB, zwykłe SanDisk Ultra II czyta bez problemu :? )

jakość sknera przeciętna ale czego można wymagać od CIS

sterowniki pod XP lekkie stabilne, pod Vista nie wiem nie używam tego badzie....

sterowniki pod linuxa są dla skanera i drukarki w przeciwieństwie do produktów innych firm

Edytowane przez Zawadaki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich.

sterowniki pod linuxa są dla skanera i drukarki w przeciwieństwie do produktów innych firm

Zakupiłem niedawno drukarkę z nadzieją, że działa pod Linuksem i lipa, nie da się jej uruchomić. Tak samo skaner nie chce ruszyć. Już próbowałem wielu rozwiązań, nie wiem może jakieś przoczyłem.

Zawadaki możesz mi powiedzieć skąd mógłbym wziąć sterowniki do tego urządzenia pod system Linux ? Albo jakaś solucja, żeby rozwiązać ten problem ?

Już powoli mam tego dość, bo siedzę kilka dni a drukarka ani skaner nie działają.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak pisałem w temacie powyżej :

Ostatnio zakupiłem Brothera DCP-357C i w porównaniu do mojej HP PSC 1510 to maszyna super.

1.Cena tuszy (zamienniki)-27 zł (2czarne , 3 kolory)

2.Cena tuszy (oryginalne) - 29 zł za sztuke

3.Oprogramowanie pod Vista działa pięknie i jest bardzo proste i intuicyjne

4.Wydruki jak i skany dobrej jakosci i w przyzwoitym tępie.

5.Cena 329 zł icon_smile3.gif

POLECAM!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi