MAGIC Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 :? :cry: :!: :!: :!: JAK OPTYMALNIE USTAWIĆ TE OPCIE W PANELU ATI DO HIS RADEON 9700PRO. PROSZE O JAKIŚ OPIS, ZDJĘCIE, STRONE WWW HELP :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 :idea: :idea: :idea: zapomniałem MAM ZAINSTALOWANE CATALIST 3.2 I DIRECTX 9.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 moja ma tak w komputera: anyaliasing===> x max anizotrop====> zależy x 2/4 ( spowalnia najbardziej) trueform====. zależnie synch pionowa====. zawsze wyłączona itp. - kombinuj - daj maxiorka w nowszej gierce i popatrz i nie przejmuj się :twisted: onanimarkami :twisted: bo lecą na łeb na szyję... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...